ZE ŠATEN OBOU TÝMŮ

ZE ŠATEN OBOU TÝMŮ

Nálady ve dvou místnostech, které od sebe byly jen pár metrů, byly na kilometry vzdálené. Radost a rozčarování jako den a noc.

"To ticho drtilo. Bylo jen pár minut po bitvě a hráči obhájce trofeje v NLB lize seděli na lavicích v šatně bez jediného slova. Se svěšenými hlavami. Jakoby nemohli uvěřit, co se stalo. Jakoby nemohli pochopit, že český mistr po záhřebském šoku s Cibonou přidal další velký zářez právě proti nim, ač v jiném složení, pořád semifinalistům poslední Euroligy," píše Petr Hamták na webu basketmagu. 
My pro vás máme pohled do šatny jen přes chodbu. V ní se míchaly úsměvy a radost s velkou únavou klíčových hráčů. Jenže na únavu určitě nikdo z nich nemyslel a rád se nechal unášet na vlně radosti. Po chvíli se v šatně shromáždili všichni hráči, trenéři a realizační tým. Očividně spokojený trenér však svými slovy nabádal ke střídmosti. Tady je překlad jeho slov: "Všichni jste dnes hráli na sto procent a ukázali jste, že jsme velice dobrý tým. Je to skvělé vítězství pro nás a pro všechny tady, opravdu skvělé vítězství, ale, ale, ale ……. důležité utkání budeme hrát v úterý. Musíme být na něj opět výborně připraveni. Oslavovat můžete dneska v noci a to je všechno. Zítra už musíte být připraveni!"

  Obrázek

na této stránce (link) jsou neustále aktualizovány ohlasy po utkání
 
vloženo: 14.11.2010 09:18 / aktualizováno: 14.11.2010 11:44 / přečteno: 12694x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.