MŮŽEME MÍCHAT KARTY FINAL4

MŮŽEME MÍCHAT KARTY FINAL4

Asistent trenéra Oren Amiel očekává v zápase, který může ovlivnit týmy ve Final Four Adriatické ligy, skvělou kulisu, stejnou nebo lepší než v zápase s Cedevitou nebo Prostějovem.  

Jaká jsou očekávání od zápasu s KK Zagreb?

Především jít do zápasu tvrdě a jít si za výhrou. Bude to pochopitelně těžký zápas, protože KK Zagreb je nejenom velmi dobrým týmem, ale hlavně týmem, který se bude prát o účast ve Final Four.

Myslíte že právě tento fakt může být pro průběh zápasu důležitý?

Pochopitelně! Tohle nebude takový ten klasický zápas na konci sezóny, kdy už kolikrát není o co hrát. Zagrebu jde o hodně a očekávám, že to bude více než zajímavý zápas.

A jaká je motivace na naší straně? V úterý jsme si v Ljubljani zavřeli dveře do Final Four...

Především chceme vždy vyhrávat. Nedáme Zagrebu nic zadarmo a budeme bojovat ve jménu sportu a našeho klubu. Jsme před veledůležitým týdnem ve kterém budeme hrát Český pohár a potřebujeme do toho týdne vstoupit v dobré herní kondici. Chceme ukázat naší sílu a hlavně si musíme uvědomit jednu podstatnou věc. V pátek hrajeme se Zagrebem, v úterý potom v Podgorici. Tyto dva zápasy, jejich výsledky a naše výkony ovlivní složení týmů Final Four, i když už sami šanci na účast nemáme. To samo o sobě je velká motivace. A v neposlední řadě - půjde o poslední zápas této sezóny Adriatické ligy na naší domácí palubovce. Chceme proto ukázat všem našim fanouškům, že jsme dobrý tým a připravit jim skvělý basketbalový zážitek. Kvalita soupeře a důležitost tohoto utkání pro celkové pořadí je tou nejlepší pozvánkou pro všechny naše fanoušky.

Které z individualit soupeře byste vypíchl?

Především oba jejich podkošové hráče, Kasuna a Žoriče. Jsou to špičkoví pivoti a jedinečnost jejich zasazení v týmu je v tom, že hrají oba dva najednou. Pro nás a naše podkošové hráče to bude velká výzva. Dalším velmi důležitým hráčem je Simon. To je velmi univerzální hráč, na kterém lze založit mismatch, on může hrát od rozehrávače až po vyšší křídlo. Umí kontrolovat hru a má zkušenosti. A v neposlední řadě je to Mulaomerovič, to obrovsky zkušený hráč, skvělý střelec a harcovník evropských palubovek. Působil v takových týmech jako Efes, Panathinaikos, Olimpiakos nebo Real Madrid. On je tím typem hráče,

který umí rozhodovat zápasy.
Co bude klíčem k naší výhře?

Na prvním místě musím zmínit fanoušky. Čekám, že přijdou v hojném počtu a budou nám vytvářet klasicky skvělou kulisu! Z toho, co musíme udělat na hřišti je důležité hrát vyrovnanou partii s jejich pivoty, bojovat na doskoku a hrát rychle dopředu.

 
 
vloženo: 10.03.2011 06:16 / přečteno: 15065x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.