ÚTERNÍ ZÁPAS PŘINESE KVALITU

ÚTERNÍ ZÁPAS PŘINESE KVALITU

Velice důležitý zápas proti Lokomotivu Kubáň už klepe na dveře. V úterý zvedne svou oponu náš 13.zápas ve VTB lize. Přinese nám toto číslo štěstí? 

Nejprve přinášíme názory našeho trenéra, který má za sebou velký počet důležitých zápasů na lavičce Nymburka, ať už jako hlavní trenér nebo asistent trenéra Katzurina. 
  
Myslím si, že to bude zajímavý souboj z pohledu na hráčskou kvalitu a rozpočet týmu. Kubáň má hodně peněz a super hráče. Nicméně, my jsme v této sezoně dokázali, že umíme porazit i velice kvalitní týmy. Pochopitelně, pokud chceme soupeře porazit, musíme hrát perfektně v útoku i obraně.  

Od prvního zápasu proti Kubáni jsme udělali velký krok kupředu. Jak se zlepšil náš soupeř?

Ano, oba dva týmy se posunuli vpřed. Důvodem našeho progresu je doplnění dvou hráčů Abramse a Naymicka a tito dva hráči nám hodně pomáhají. Bohužel Drew je v současné chvíli mimo hru a to může být velice důležitý faktor zápasu. Také Kubáň přivedla do týmu nové hráče. Jedním z nich je Blackney, to je velmi dobrý rozehrávač a je velké jméno v Evropě. V poslední době doplnili sestavu o dalšího rozehrávače  Ilievského. Celkově se k sestavě Kubáně se dá říct, že kdybychom poměřili jen sílu jejich hráčů, byl by Lokomotiv na prvním místě.

Znamená to, že musíme zlomit odpor Kubáně týmovou hrou?

To platí u každého zápasu, ale u Kubáně dvojnásob. Musíme soupeře porazit týmovou hrou na obou stranách hřiště. Myslím, že utkání proti Lokomotivu přinese podobnou kvalitu jako zápasy proti Petrohradu nebo Rytasu.

Zůstane model přípravy stejný nebo plánujete nějaké změny?

Příprava bude stejná, nebudeme nic měnit.
Zažil jste už na lavičce Nymburka podobně důležitý zápas?

Proti Lokomotivu to bude každopádně atraktivní a důležitý zápas, ale nevím, zda jsem schopen správně porovnat důležitosti zápasů. Vedl jsem tým ve velice těsném finále Českého poháru v minulé sezoně, odehráli jsme nesmírně dramatický a důležitý 5.zápas ve finále proti Prostějovu. (a oba jsme je vyhráli). I v letošní sezoně máme za sebou hodně důležitých zápasů v LAST 16 Eurocupu. Každý zápas v této části poháru je velice důležitý, aby nás posouval dál. Proto myslím, že tento mimořádně nevybočuje. Vím však, že všichni budeme v úterý večer stoprocentně připraveni.

Máte nějaký vzkaz pro fanoušky?

Přijďte se podívat, protože uvidíte skvělé euroligové hráče i bývalé hráče NBA v souboji, kdy oběma týmům jde o co nejlepší pozici v nesmírně vyrovnaném středu tabulky B. 

 
vloženo: 12.02.2012 20:50 / přečteno: 9137x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.