9 STATEČNÝCH PROTI LOKOMOTIVĚ

9 STATEČNÝCH PROTI LOKOMOTIVĚ

Do Krasnodaru jsme vinnou zraněních a nemocí odlétali pouze s 9 hráči, u některých byl otazník, zda budou moci nastoupit. Nakonec se do zápasu dostali všichni, svou premiéru v našem dresu si tak odbyl i Mike Efevberha.

První čtvrtina zápasu byla vyrovnaná, nikdo ze soupeřů se nedostal do výraznějšího vedení nebo ztráty. Za Nymburk se do hry dostalo všech 9 hráčů. V čase 4:19 poprvé za Nymburk bodoval i Mike Efevberha svou první trojkou a srovnával na 10:10. První část jsme prohráli rozdílem pouhého jednoho bodu, 18:17. Druhá část byla z naší strany bodově výrazně chudší. Úvodní koš Jirky Welsche sice překlopil vedení na naší stranu, následné dvě trojky domácích donutila trenéra Ginzburga vybrat si time-out. Po něm nám ale soupeř stále lehce utíkal až se v čase 5:40 dostal do vedení 30:21. Poté následovalo téměř 4-minutové hluché místo, kdy ani jeden tým nebodoval a tuto bodovou mezeru přerušil až v čase 1:36 proměněnými trestnými hody A. Maric a Lokomotiv se poprvé dostala do více jak 10ti bodového vedení. První poločas nakonec skončil skóre 35:25.

 

V úvodu druhého poločasu jsem se drželi na rozdílu 10 bodů. Soupeř nám pak nasázel 8 bodů v řadě, Lukáš Palyza a Mike Efevberha na to ale reagovali a 7 body v řadě drželi skóre na stejném rozdílu. Do konce třetí čtvrtiny bodovali až na jeden trestný hod Jirky Welsche jen domácí a prohrávali jsme už o 15 bodů. V poslední čtvrtině už bylo na našich hráčích znát, že jim pomalu docházely síly a v některých fázích soupeře nestíhali. Množily se i chyby a neproměněné šance. Již po dvou a půl minutách byla Kubáň na rozdílu 20 bodů a bylo jasné, jak zápas skončí. Konečné skóre 75:54 vypadá sice trochu hrozivě, nutno ale říct, že vzhledem k počtu hráčů, který jsme měli k dispozici, jsme neodehráli úplně špatný zápas.

 

Mike Efevberha se stal hned v prvním zápase v dresu Nymburka společně s Jirkou Welschem nejlepším střelcem s 11 body. 7 bodů si připsal Rado Rančík, po 6 bodech zaznamenali Petr Benda, Vojtěch Hruban a Drew Naymick. V dresu Lokomotivu se nejvíce prosadil Jasaitis se 17 body a Kalnietis se 13 body.


podrobnější popis zápasu najdete zde  

 
 
vloženo: 13.01.2013 16:03 / aktualizováno: 13.01.2013 18:53 / přečteno: 8952x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.