POTŘEBUJEME PRVNÍ VÍTĚZSTVÍ

POTŘEBUJEME PRVNÍ VÍTĚZSTVÍ

Dnes od 16:00 buď na vlastní oči ve Sportovním centru, nebo u přímého přenosu na stanici Sport 5, můžete sledovat další souboj basketbalistů Nymburka ve VTB lize. Soupeřem jím bude kazašská Astana, se kterou se ještě nikdy v historii neutkali.

Zápas s Astanou nezastihl tým v ideálním rozpoložení. Nymburk by po třech úvodních porážkách potřeboval zvítězit. Proti silnému celku z Asie to ale nebude mít jednoduché. „S naší situací jsme silně nespokojení. Potřebujeme co nejdříve vyhrát, abychom se konečně mohli od něčeho odrazit,“ řekl před utkáním nymburský kouč Kestutis Kemzura.


„Očekávám těžký zápas, ale musíme v něm ukázat charakter. Hrajeme doma před našimi fanoušky, kterým musíme předvést energický výkon a ještě něco navíc. Chceme bojovat o vítězství,“ plánuje trenér a tradičně upozornil na některé hráče soupeře.


„Astana má soupisku plnou kvalitních basketbalistů. Speciální pozor si musíme dát na jejich guardy Johnsona a Browna. Oba hrají na dvou pozicích. Bown je opravdu dobrý scorer, umí si najet do koše i trefovat to z dálky. Dobře známe Rašida Mahalbašiče. Musíme se ale připravit na všechny jejich hráče, protože muže zazářit úplně kdokoli,“ uvedl kouč.


Stejně jako v předchozích třech případech i Astana sehraje proti Nymburku své úvodní utkání sezony. Kazašský tým je poslední, který ještě v této sezoně nehrál. Pro Nymburk to bude naopak už čtvrtý zápas, což je ze všech účastníků nejvíc.


„Už by se to mělo projevit. Dnes musíme několik věcí změnit a poučit se z našich úvodních porážek. Věřím, že náš výkon poskládáme z několika malých věcí a že v celku nabídneme našim fanouškům jiný herní obraz, než mohli dosud vidět,“ dodal litevský trenér, který stále postrádá zraněné Chrise Burnse a Luboše Bartoně.

 
vloženo: 12.10.2014 11:17 / přečteno: 8141x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.