ROZHODLA KONZISTENTNOST KAZANĚ

ROZHODLA KONZISTENTNOST KAZANĚ

Kazaň byla na rozdíl od Nymburka v nedělním zápase VTB ligy konzistentní po celých 40 minut. To byl hlavní rozdíl mezi oběma týmy podle kouče hostů Kestutise Kemzury.

Nymburk neodehrál v ruském Tatarstánu špatný zápas, favorizovanému soupeři se ale vyrovnal jen v jeho v některých pasážích. „Někdy nám scházela vetší agresivita a aktivita. Pokud chceme konkurovat týmům, jako je Kazaň, musíme být konzistentní po celých 40 minut, což nám soupeř ukázal,“ konstatoval po zápase litevský kouč Nymburka.


„Měli jsme také hodně ztrát a ztráceli jsme ve hře 1 na 1. I když hrála Kazaň výborně v obraně, měli jsme v útoku hodně příležitostí. Ne vždy ale přišlo z naší strany dobré rozhodnutí,“ uvedl trenér Kemzura, který překvapil zařazením Martina Kříže do základní pětky.


„Martin dlouhodobě ukazuje velkou energii. Dnes jsme ji do rotace potřebovali. Je aktivní, dobře pracuje na tréninku. Kazaň je také vysoký tým, takže jsme potřebovali eliminovat jejich výškovou převahu, na což se Martin hodí,“ vysvětlil.


Trenér dobře ví, že play off se Nymburku stále více halí do mlhy. „Vzdálilo se nám zase víc. Jsme realističtí vzhledem k tomu, co nás čeká za zápasy. Musíme se ale rvát o každý výsledek a bojovat v zápasech až do konce, i když víme, že soupeř je lepší. To se nám dnes dařilo a společně s útočným doskokem jsou tohle ty pozitivní věci z Kazaně,“ dodal závěrem.


Kestutis Kemzura při zápase v Kazani

 
vloženo: 08.03.2015 20:56 / přečteno: 8664x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.