ZÁPAS PRO HOKEJISTU DOMINIKA

ZÁPAS PRO HOKEJISTU DOMINIKA

Basketbalisté Nymburka se rozhodli podpořit mladého nymburského hokejistu Dominika Skořepu, hráče juniorského týmu BK Mladá Boleslav, který utrpěl v červenci těžké zranění při dopravní nehodě. Stane se tak v rámci zápasu VTB ligy s Lokomotivem Kubáň Krasnodar 7. října ve Sportovním centru. Přijďte na zápas a pomozte mladému sportovci společně s námi.

Klub se rozhodl věnovat Dominikovi vstupné, které se na zápase s Krasnodarem vybere. Finanční částkou pomohou i hráči. Za každý koš, který v zápase trefí, půjde Dominikovi 100 Kč. Šek s konečnou částkou, kterou klub ČEZ Basketball Nymburk přispěje, bude Dominikovu otci předán hned po utkání.


Den před zápasem s Lokomotivem, tedy v úterý 6. října v 18.00 jste zároveň srdečně zváni na benefiční hokejové utkání věnované Dominikovi. Výtěžek z tohoto zápasu půjde rovněž na jeho léčbu. Proti sobě nastoupí tým hokejistů Nymburka a mužstvo složené z legend a osobností českého hokeje. Se vstupenkou z tohoto klání můžete přijít druhý den na zápas s Krasnodarem zadarmo. Máte tak jedinečnou šanci přijít na oba zápasy a podpořit solidaritu mezi nymburskými sportovci.


Tým Nymburka vyzve na souboj mužstvo složené z osobností českého hokeje, které nastoupí v této sestavě: A. Svoboda 31 - F. Kaberle 12, L. Procházka 5, M. Hamrlík 41, B. Žabka 44, D. Kočí 28 - P. Leška 19, M. Chabada 14, M. Broš 6, P. Patera 10, D. Pospíšil 14, O. Janecký 91, T. Vlasák 26, L. Pivko 19, V. Ujčík 11, R. Červenka 10, P. Nedvěd 93, Trenér: Slavomír Lener.

 
vloženo: 05.10.2015 16:25 / přečteno: 7547x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.