SOUTĚŽ VE STŘELBĚ Z PŮLKY HŘIŠTĚ

SOUTĚŽ VE STŘELBĚ Z PŮLKY HŘIŠTĚ

ČEZ Basketball Nymburk ve spolupráci s firmou Barton připravil pro zápasy VTB ligy a FIBA Europe Cupu zbrusu novou diváckou soutěž ve střelbě na koš z poloviny hřiště. Partner soutěže odmění úspěšné trefy zajímavou finanční částkou. I ti, kdo se netrefí, neodejdou z prázdnou. Dostanou dárkový balíček s produkty firmy Barton. Začínáme již tuto neděli s Krasnojarskem.

Jaký bude systém soutěže? V poločasové přestávce budou do hlediště vhozeny dva míčky. Kdo je chytí, může po skončení třetí čtvrtiny přijít na palubovku a vystřelit si na koš z poloviny hřiště. Každý soutěžící bude mít pouze jeden pokus. Finanční hotovost vyhrává ten první úspěšný. O to, kdo ze dvou účastníků hodí jako první, si soutěžící střihnou.


A o kolik peněz se hraje? Poprvé tuto neděli rovnou o 5000 Kč! V případě, že se ani jeden soutěžící netrefí, navyšuje se částka pro další zápas o dalších 1000 Kč. Maximální hodnota, na kterou se takto můžeme dostat, je 25 000 Kč. Pokud uvidíme úspěšný pokus, začíná se následující zápas na tisícovce.


Když se daný soutěžní den trefí už první účastník, získává částku, která je momentálně v banku. Druhý může střílet také, ale již jen o 1000 Kč, což je hodnota výhry pro další zápas. Pokud by se nikdo ze soutěžících po celou sezonu netrefil, vybere se pro poslední tři zápasy střelců více. Případně se soutěž posune i do play off KNBL, dokud se někdo netrefí.


Účastnit soutěže se mohou diváci starší 15 let.

 
vloženo: 15.10.2015 16:18 / přečteno: 6972x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.