POKUS O SENZACI ČÍSLO 2

POKUS O SENZACI ČÍSLO 2

Páteční výsledek a předvedená hra proti CSKA přinesla do týmu velkou pohodu a dodala sebevědomí. Nymburk si v Moskvě ještě zvýšil své letošní renomé a svou kůži nechce velkému favoritovi dát lacino ani ve druhém čtvrtfinále.

Nezdálo se, že by ruský obr v prvním zápase něco podcenil. Přesto se dá očekávat, že v tom druhém ještě více zatlačí na pilu, aby Nymburk zlomil co nejdříve. Bitvy s nymburským outsiderem, které měl podle všech předpokladů zvládat na čtvrt plynu, se CSKA před Final Four Euroligy nehodí do krámu.


„Čekáme, že ještě přitvrdí, ale když budeme bránit stejně jako v prvním zápase, můžeme zase uhrát dobrý výsledek. V pátek jsme navíc nabrali sebevědomí a uvědomili si, že můžeme hrát opravdu s každým. Zásadní bude ustát začátek,“ hlásil večer před odvetou týmový vedoucí Vratislav Šístek.


„Myslím, že se jim to úplně nehodí, jak dobře proti nim hrajeme. Přece jen chtějí pošetřit síly na Final Four Euroligy a už se možná podvědomě vidí v Berlíně. A do toho je nutíme hrát naplno. My jsme naopak v pohodě, nemáme co ztratit a basketbal si užíváme,“ pokračoval.


„Vládne tu pohoda. Dnes byla na tréninku zábava, všichni sršeli humorem a dobrou náladou. Trenér tým pochválil, takže na ně zítra znovu vlítneme a uvidíme,“ uvedl Vratislav Šístek a potvrdil, že Vojta Hruban už do Moskvy za týmem nepřijede.


„Doktor říkal, že jeho cestu za námi nedoporučuje, že by se nemoc mohla zhoršit. Je to škoda, protože v závěru prvního zápasu bylo vidět, jak moc nám v rotaci chyběl.“


Druhé čtvrtfinále začíná už v 14.00. Živě poběží na webových stránkách VTB ligy. Záznam začne na stanici NOVA Sport 2 v 15.30.

 
vloženo: 30.04.2016 20:54 / přečteno: 8639x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.