VÍKENDOVÉ ZÁPASY

VÍKENDOVÉ ZÁPASY

V krajských soutěžích, nižších soutěžích mužů, lize juniorů vrcholí sezona. Některé týmy bojují o udržení soutěže, jiné o umístění na předních příčkách.  

Junioři U18 odehráli odložený zápas proti Kyjovu a tento víkend zakončí základní části ligy dvěma zápasy na severní Moravě. Junioři jsou se dvěma porážkami bezpečně na prvním místě tabulky skupiny B s pětibodovým náskokem a mohou se tak vcelku v klidu připravovat na zápasy play-off své kategorie, kdy jim půjde o účast v kvalifikaci o extraligu. 
Naopak muži B, aktuálně na 10.místě 2.ligy skupiny B, bojují o přežití v této soutěži. Ze druhé ligy totiž sestupují vždy více než dva týmy. Poslední dvoukolo je na programu příští víkend a Slovan Bohnice a Sokol Pražský B jsou týmy v bezprostředním okolí našeho družstva. Se Slovanem musí dohánět tříbodové manko a se Sokolem 14ti bodovou ztrátu z prvního měření sil. Obě dvě vítězství nejsou nereálná, ale žádná snadná utkání je rozhodně nečekají. 
Ženy A i B hrají v krajském přeboru a zatímco ostřílený tým A pod vedením trenéra Kutíka bojuje o finálovou čtyřku, B tým sbírá pod vedením trenéra Havelky v premiérové sezoně hlavně zkušenosti. O víkendu ženy vyhrály celkem tři zápasy ze čtyř. 

Krátké komentáře k zápasům si můžete přečíst zde   
 
vloženo: 02.03.2011 03:22 / přečteno: 12976x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.