U11 TRÉNUJÍ DÁL

U11 TRÉNUJÍ DÁL

Družstvo U11, trenérů Mirka Růžičky a Honzy Křížka, sice již má svůj první soutěžní rok za sebou, ale tréninky dále pokračují.


V rámci nich odehráli hráči U11 dvě přátelská utkání s hráči staršího družstva U12. Utkali se vždy v úterý 14. a 28.května. Obě utkání více přinesla mladšímu týmu, pro který to byla výborná herní zkušenost, poznání svých vlastních slabin.
Ve středu 22.května pak bylo pro tým připraveno překvapení. Přišli je navštívit vicemistři ČR hráči U19 se svým trenérem Pavlem Benešem. Přinesli s sebou pohár a medaile, a pro kluky to byla velká příležitost vidět úspěch našeho dorosteneckého týmu. Pavel Beneš si vyzkoušel funkci trenéra basketbalového potěru a do trenérské fáze se zapojili i jeho svěřenci. Došlo také na zápas smíšených týmů U11 a U19. Na závěr proběhla beseda a kluci si nechali od starších hráčů podepsat trička. „Věříme, že tato akce se bude opakovat a to nejen jednou, protože pro mladé hráče to byla velká motivace,“ řekl trenér Růžička. „Společný trénink s BCM mini byl pro náš tým i pro mne osobně velký zážitek. Byl jsem velmi mile překvapen, kolik toho chlapci ve svém věku umí a jak jsou zapálení do sportu obecně. Celých 90 minut jsme si užili naplno a modelové utkání na konci tréninku přineslo spoustu nádherných basketbalových momentů. Děkujeme, že jsme mohli být součástí vašeho tréninku a těšíme se na další návštěvu,“ nešetřil chválou Pavel Beneš.

Zatím poslední akcí družstva minižáků U11 bylo poděkování rodičům, za jejich celoroční podporu. Uskutečnilo se v sobotu 25.5. v hale ZŠ Komenského a účastnilo se jí více jak sedmdesát hráčů, hráček, rodičů a dalších našich příznivců. Částečně se k akci připojilo i družstvo dívek U11 trenérek Šimákové a Habadové. Nejprve hráli děti proti svým rodičům, pak si zahráli rodiče proti sobě. „Bylo úžasné vidět některé sportovní výkony a nesmírnou obětavost některých rodičů, kteří možná poprvé v životě hráli basketbal. Patří jim velké poděkování za to, že dokázali své děti nezklamat a přišli si s nimi zahrát. Důležité také bylo, že se nikdo nezranil, ač některé zákroky a akce byly opravdu hraniční. Možná, že se v neděli někdo z dospěláků nemohl dostat z postele, ale určitě to stálo za to,“ popsal některá úskalí trenér Miroslav Růžička.

Trenéři Růžička a Křížek věří, že se akce všem přítomným líbila, slíbili, že příští rok se bude opakovat.


Spoustu fotografií najdete ve fotogalerii



 
vloženo: 29.05.2013 10:00 / přečteno: 9139x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.