ZAHÁJÍME TRÉNINKY DŘÍVE NAROZENÝCH

ZAHÁJÍME TRÉNINKY DŘÍVE NAROZENÝCH

V pátek, 20.6.2014, proběhlo loučení s basketbalovou sezonou 2013/2014 družstva U12. Rozlučky se zúčastnili hráči, rodiče a další fanouškové družstva.

Sezona družstva byla celkem úspěšná a to i přesto, že se nepodařilo vybojovat účast na finálovém turnaji MČR. Přesto cíle, které si družstvo na počátku sezóny dalo, byly z té hlavní části splněny. Bohužel negativem je postupný odliv hráčů k jiným sportům, kterých je v našem městě velký výběr. Na druhou stranu nás musí těšit, že tito chlapci na sport nezanevřeli a na ten nově vybraný jsou dobře připraveni.


Snižování stavu proto kompenzujeme neustálým vyhledáváním a náborem nových členů narozených v letech 2002 až 2004.


Samotná rozlučka byla, jak jinak, než v basketbalovém duchu. Zahráli si jak děti, tak rodiče.  I zde jsme ale zaznamenali malou změnu, když se do hry zapojilo daleko méně rodičů jak v loňském roce. Musíme upozornit ty, kteří si nechtějí hrát, že budou zbytečně brzy stárnout. A to jejich data narození odpovídají spíše těsně ukončené pubertě. Zřejmě budeme muset zahájit tréninky i se dříve narozenými, aby se situace ve Městě sportu zlepšila.


Jinak se celé rozloučení povedlo a věříme, že ti, kdo se jej zúčastnili, nebyli zklamáni a opět naše družstvo budou v nové sezóně podporovat.


Zvláštní poděkování patří panu T.Lašovi, který nám po celý průběh rozlučky a sezóny dělal obrazovou dokumentaci. Dále děkujeme majiteli Mini pizzerie Fantasia, za jeho výborné zlevněné produkty a samozřejmě všem rodičům a přátelům našeho družstva a našemu basketbalovému klubu v čele s panem Michalem Fraňkem.

 

My, trenéři, Vám všem přejeme pěkné a šťastné prožití prázdnin a neshledanou v nové sezóně 2014/2015, kdy družstvo bude hrát soutěže kategorie U13.


Za trenéry U12 Miroslav Růžička

 
vloženo: 23.06.2014 12:00 / přečteno: 8611x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.