MINI BASKET VÍKEND KEMPY 2016

MINI BASKET VÍKEND KEMPY 2016

Od pátku do neděle se v Nymburce a Novém Strašecí opět konaly dvě velké akce pořádané klubem a Basketbalovou akademií pod již zavedenou značkou Mini Basket Víkend Kemp.

V Nymburce se MBVK konal po čtvrté. V Novém Strašecí po třetí. Ve městě, které leží od Prahy na opačné straně než Nymburk, zažívá basketbal i díky kempům spolupořádaných Akademií velký boom. Poloha města předurčuje, že Strašecí se stává basketbalovou spádovou oblastí převážně pro Kladensko a Rakovnicko a je dobře, že basketbal zde během krátké doby stihl zapustit silné kořeny.


Obou kempů pod hlavičkou Basketbalové akademie Nymburk se o víkendu účastnilo celkem 184 dětí (131 v Nymburce a 53 v Novém Strašecí). MBVK od pátku až do nedělního poledne dětem nabídly opět bohatý program tréninků spojených s velkou porcí zážitků a příležitostí k novým přátelstvím. Součástí kempů byly i turnaje 3X3. Nechyběly dovednostní soutěže a spousta zábavy, bez které by to nešlo.


Hlavním trenérem nymburského kempu byl Pavel Beneš, v Novém Strašecí vedl kemp Luboš Růžička.


Nedílnou součástí sobotních programů jsou besedy spojené s autogramiádou. V Nymburce byl letos za hvězdu Howard Sant-Roos, ve Strašecí se děti těšily z přítomnosti Martina Peterky a jeho bratra Ondřeje, který nastupuje za Prostějov. Oba hráče nymburského áčka kempeři zasypali nemalým množstvím zajímavých dotazů.


„Miluji práci s dětmi, takže jsem si to velmi užil. Organizace kempu je výborná a chtěl bych moc poděkovat všem, kdo se na tom nějak podílejí, jelikož na dětech je vidět ohromná energie a chuť pracovat, což svědčí o tom, že je to baví a to je nejdůležitější,“ řekl Howard poté, co si málem upodepisoval ruku.


Celý rozhovor s Howardem najdete na webu Akademie ZDE.


V galerii na webu Basketbalové akademie najdete ke stažení společné fotky v původním rozlišení, stejně tak i bohatou fotodokumentaci kempu v Nymburce a také několik snímků z Nového Strašecí.

 
vloženo: 29.05.2016 23:58 / aktualizováno: 31.05.2016 19:16 / přečteno: 9177x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.