MICHAL KŘEMEN SE BLÝSKL DOBRÝM VÝKONEM V LIBERCI

MICHAL KŘEMEN SE BLÝSKL DOBRÝM VÝKONEM V LIBERCI

Michal Křemen dostal v Liberci nebývale velký časový prostor v utkání proti Kondorům. Více v článku Nymburského deníku.


Nejužitečnějším hráčem utkání v Liberci byl nymburský Michal Křemen. Od trenéra Katzurina dostal v premiérovém utkání letošní sezony překvapivě hodně prostoru. Na palubovce byl téměř třiatřicet minut. Tak luxusní čas dovolí Katzurin málokomu. Pro Křemena to byl nejdelší čas, strávený na palubovce za jeho působení v Nymburce. „Docela mě to překvapilo, že jsem hrál tak dlouho. Z předchozích sezon na to nejsem zvyklý,“ řeklo sedmadvacetileté nymburské křídlo.

Trenéru se Křemen odvděčil sedmnácti body, pěti doskoky, čtyřmi asistencemi a k tomu ještě třikrát získal míč. „Byl to parádní zápas. Jsem s tím spokojen. Myslím, že se mi dařilo. Nejdůležitější je ale to, že jsme vyhráli,“ pokračuje dvoumetrový hráč.

Začátek zápasu v Liberci nevyšel Nymburku podle představ. „Začátek byl slabší. Chvíli to trvalo, než jsme se rozkoukali. Na konci první půle jsme se rozehráli,“ řekl k úvodnímu zápasu letošní sezony.

S jistotou se těší už na další zápas. Otázkou zůstává, jestli dostane opět tolik prostoru. „Uvidíme. Každý zápas je jiný. Bude záležet, jak mi vyjde začátek. Musí se mi dařit,“ myslí si hráč.

Utkání prý bude o něčem jiném. „Určitě to bude těžší zápas. I když teď jsem koukal, jak hrál Nový Jičín a podle mě nepředvedl bůhví jaký výsledek,“ tvrdí Křemen.

Recept na soupeře je jasný. „Stejně jako na každý jiný tým, tak i na Nový Jičín bude platit agresivní obrana. Taky musíme dávat jednoduché koše,“ má jasno hráč s číslem devět na dresu. Ten doufá, že do haly přijde hodně diváků. „Chtěl bych je pozvat na super basketbal, kterým se budou bavit nejen hráči, ale i diváci,“ dodal.

 
vloženo: 10.10.2008 00:00 / přečteno: 13123x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.