UKOUSNEME CELÝ PERNÍK?

UKOUSNEME CELÝ PERNÍK?

Ve středu nás čeká zajímavý duel s bronzovým týmem loňské sezony s koněm ve znaku - Synthesia Pardubice.


Družstvo Pardubic rozhodně nevstoupilo do ligových bojů podle svých představ. Prohrálo první domácí souboj s Děčínem, s týmem, kterého v loňském pětizápasovém čtvrtfinále odstřihlo od možnosti hrát o medaile. Nečekala se ani prohra v Opavě. Smělé předsezonní cíle se zachvěly v základech. Sezona je však teprve na začátku a není možné Pardubice odepisovat. Je však vidět, jakou důležitost pro tým přináší Levell Sanders.

Ell si před šesti týdny natrhl svalová vlákna čtyřhlavého stehenního svalu a od té doby netrénoval. V tomto týdnu pomalu začíná se zátěží nohy. "Není dobré nic uspěchat," dodal fyzioterapeut Jiří Šmíd. S handicapem se musí potýkat také kapitán Tomáš Grepl, který má naštíplý 3.článek malíčku pravé ruky. Hraje sice s tejpem fixujícím malíček s prsteníčkem, ale bolestivost a podvědomý strach z obnovení zranění výkony Tomáše Grepla ovlivňují. Na marodce byl také podkošový hráč Majerík, kterého trápila odražená pata s následným zánětem. Zánět v lokti Kamaldina Gammy se podařilo medikamentózně vyléčit a také zlomenina nosu Davida Šteffela z turnaje Kontex Cup v Novém Jičíně se rychle zahojila. "David měl čistou prasklinu bez posunu, takže v současné době je Šteffel připravený hrát i bez ochranné masky," vysvětlil Šmíd.

Jak se tedy popasují domácí Pardubice s našimi hráči, uvidíme zítra od 17:30 v ČEZ Aréně. Ti kdož chtějí zápas vidět na vlastní oči, mohou využít autobusu, který odjíždí v 16:00 z náměstí.

 

Názory Muliho Katzurina si můžete přečíst zde

 
vloženo: 14.10.2008 00:00 / přečteno: 14027x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.