TIPSPORT ARENA MÁ NOVÝ WEB

TIPSPORT ARENA MÁ NOVÝ WEB

Naš nový pražský domov modernizuje ve všech ohledech. Změny v holešovické Tipsport Areně se netýkají jen vnitřku a exteriéru haly, ale také její webové prezentace.

„Nové internetové stránky jsou dalším krokem v postupné modernizaci arény,“ řekl Robert Speychal, výkonný ředitel Sportovního Holdingu Praha. „Mapping na led, speciální nátěr mezi sedačkami, nové mantinely a skla nebo třeba již loni zrekonstruované toalety,“ vyjmenoval Speychal úpravy v holešovické areně, které předcházeli spuštění nového webu.


V novém grafickém zpracování nabízí oficiální stránky primárně informace o chystaných událostech, ať už se jedná o velké koncerty, zajímavé kulturní akce nebo sportovní utkání. Domácí led zde totiž mají hokejisté HC Sparta Praha a HC Lev Praha. Domácí zápasy mezinárodních soutěží, VTB ligy a Euroligy nebo Eurocupu, bude na palubovce postavené na ledu hrát také tým ČEZ Basketball Nymburk.


Vedle informací o blížících se akcích a prodeji lístků nabízí arena na webu také podrobné informace o své historii a galerii snímků z eventů, které se zde odehrály. Nechybí ani informace o pronájmu, ať už ledové plochy, VIP prostor nebo třeba tělocvičen nebo fitcentra. Web obsahuje i podrobný popis různých variant cesty do holešovické areny.

Odkaz na oficiální stránky Tipsport areny zde.
 
vloženo: 26.09.2013 20:43 / přečteno: 9317x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.