BANY UŽ NENÍ KRÁLÍK, JE TO LEV!

BANY UŽ NENÍ KRÁLÍK, JE TO LEV!

Nový maskot jedenáctinásobného mistra ČR se bude jmenovat Bany. Jméno vybrali fanoušci v soutěži na oficiálním klubovém profilu na Facebooku. Autorka vítězného návrhu a zároveň kmotra plyšového lva, který baví fanoušky při zápasech, získává jako odměnu dvě permanentky na novou sezonu. Zároveň se na jeden trénink stane asistentkou trenéra Kestutise Kemzury.

Takové byly totiž ceny pro vítěze v soutěži, ve které spojili síly jak hráči, kteří vybrali pět finalistů z prvního kola, tak fanoušci, kteří hlasovali na Facebooku ve druhém kole. Nakonec polovina všech hlasujících rozhodla, že nový maskot ponese na nymburském dresu na zádech jméno Bany.


„Právě rozděláváme šampíko (dětské) a jdeme slavit. Já, manžel i oba naši malí baskeťáčci - syn Kubík a dcera Eliška. Máme všichni velkou radost,“ napsala nám vítězka Eva Kubálková a zároveň prozradila, že všichni členové rodiny jsou oddanými fanoušky klubu a obě děti se aktivně věnují basketbalu. Od září jsou v přípravce nymburské Basketbalové akademie.


Vítězný návrh úzce souvisí s názvem klubu. Autorka ho odvodila z prvních slabik slov Basketball Nymburk. Ještě další dva návrhy měli spojitost s městem, kde středočeský klub sídlí. U Nymba je to zřejmé a Burák byl zkratkou ze slova Nymburák. Na Facebooku však u fanoušků zabodoval Bany.

BANY

Nymbo se ale líbil nejvíc čtenářům idnes.cz. V anketě se tam dobře umístil i Burák, který skončil na druhém místě. Až třetí skončil facebookový vítěz. Bany se však stává novým hrdým jménem nymburského maskota. Pokud vám třeba připomíná jméno slavné kreslené postavičky, tak vězte, že od teď už Bany není králík, ale lev.


A jak jste hlasovali? Jak už bylo řečeno, vítězný návrh získal polovinu všech hlasů. Druhý se umístil Max (18 % hlasů), třetí byl Nymbo (15 %), čtvrtý Štístko (10 %) a pátý Burák (7 %).

 
vloženo: 10.10.2014 19:35 / přečteno: 9042x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.