WE SPEAK ENGLISH IN BOHEMIA REGION

WE SPEAK ENGLISH IN BOHEMIA REGION

Stejně jako dva roky zpátky chce nymburský klub ve spolupráci s Krajským úřadem Středočeského kraje pomoci v rozvoji anglické komunikace ve Středních Čechách. I proto se bude letos pokračovat ve vzdělávacím projektu „We speak English in Central Bohemia region 2009“. V jeho rámci se uskuteční na třech gymnáziích besedy vybraných hráčů se studenty.


Nejprve se hráči v interview moderovaném Jiřím Zídkem, tiskovým mluvčím klubu, představí a ve druhé části proběhne diskuze. Témata se budou točit kolem školy a sportu, basketbalu jako zaměstnání, hráčské kariéry, ekonomické situace v USA, nového prezidenta Spojených Států Barracka Obamy a samozřejmě se diskutující budou moci dotknout i jiných témat podle zájmu studentů. Asi ani není třeba připomínat, že vše bude probíhat v anglickém jazyce. Participujícími hráči,  kteří v polovině dubna navštíví školy v Hořovicích, Benešově a Kutné Hoře, budou Blake Schilb, Arthur Lee a Justin Gray.
Součástí projektu je i soutěž studentů. Na našem webu budou k dispozici kvízy, ve kterých budou moci žáci soutěžit o drobné ceny věnované klubem a Středočeským krajem. Ti, kdož se úspěšně zúčastní, budou moci vyhrát mimo jiné batohy, knihy o olympiádě v Pekingu nebo flash disky. Předání cen nejlepším proběhne v Nymburce v rámci semifinále play-off Mattoni NBL.  Studenti tak budou mít možnost podívat se na zápas nejlepšího českého týmu „naživo“.

 

Další informace najdete v této rubrice později.

 

Pár fotografií z minulých ročníků najdete zde

 

Ceny věnované Krajským úřadem

 

 
vloženo: 14.04.2009 00:00 / přečteno: 13301x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.