ALEŠ A PAVEL TRÉNOVALI

ALEŠ A PAVEL TRÉNOVALI

V pátek lehce po poledni se na nymburském náměstí sešli na obědě Aleš Chán a Pavel Slezák. Nebyl to jediný společný čas v tomto týdnu. Oba dva naši hráči se připravovali individuálně (ve dvojici) na reprezentační sraz, který začíná v Liberci v pondělí 19.července.

Jak oba hráči nastínili, tak od středy do pátku navštívili posilovnu, zastříleli si na koše v hale Sportovního centra a také si zaběhali v areálu Tyršáku. Po obědě zamířil Pavel domů do Brna a Aleš do Prahy pro pas, který někde založil a pro reprezentační zápasy ho bude potřebovat.

Při těstovinovém salátu Pavla a steaku s rajčaty a čínským zelím Aleše přišla řeč i na strávenou dovolenou. Oba hráči odcestovali na jih, oba byli u nebo blízko u moře, přibližně na týden, ale destinace byly jiné. Pavel absolvoval poznávací zájezd na Korsiku a Aleš vychutnával Jaderské moře v Rovinji na Istrii v Chorvatsku. Možná Aleš nasával atmosféru pro Adriatickou ligu.

Povídání se stočilo i na soupeře v kvalifikaci o Euroligu. „Super,“ poznamenal Aleš. „Ale teď před sezonou se nedá o kvalitách soupeře moc usuzovat,“ doplnil ještě náš pivot. Pavel o losování kvalifikace moc nevěděl, a tak se zdálo, že o našem soupeři se dozvěděl poprvé při tomto povídání. Podle reakce se zdálo, že soupeř ho nějak vykolejil z dovolenkového klidu. 


Obrázek


Obrázek


Obrázek

 
vloženo: 10.07.2010 10:18 / přečteno: 13384x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.