MJ a JW V ROUDNICI

MJ a JW V ROUDNICI

Součástí Národní finále minižáků narozených 2001 a mladších v Roudnici nad Labem byla i páteční beseda Michala Ježdíka a Jiřího Welsche.

Nymburk asi jako jediný klub vyslal dvě známé osobnosti českého basketbalu Michala Ježdíka a Jiřího Welsche na setkání s mladými basketbalisty, jejich trenéry i rodiči v rámci závěrečných turnajů s cílem podpořit děti, aby sportovaly a hrály basketball. „My chceme podpořit sportující děti a mladé basketbalisty, trenéry i rodiče. Chceme zdůraznit výhodu basketbalu jako týmové hry, která je spojená s akademickou cestou. Turnaje nemají jen význam v soutěživosti a honbě za výsledky, ale i ve vzájemném setkávání, vytváření nových kamarádských vztahů nebo poznávání nového prostředí,“ řekl Michal Ježdík.

Při páteční besedě nejprve pořadatel turnaje 16 nejlepších českých týmů Basketbalová akademie Roudnice přivítal oba hosty a ti se pak navzájem krátce představili. Od středy mohli účastníci turnaje klást otázky pro Jirku i Michala a při besedě se pak dostalo na jejich odpovědi. V debatě se přidaly ještě otázky přímo z pléna. Sportovní část besedy vyplnila soutěž v trestných hodech, do které se zapojili kromě zástupce z každého týmu i oba hosté Jiří Welsch a Michal Ježdík. Nechybělo ani předání cen účastníkům soutěže i vítězi. Na konci měli všichni možnost získat podpis Jiří Welsche i Michala Ježdíka a s oběma se pak ještě vyfotit.

 
Roudnice

Roudnice

Roudnice
 
vloženo: 05.05.2013 08:49 / přečteno: 8720x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.