MENTALITA MAMBY

MENTALITA MAMBY

V brzké době vyjde kniha, která je téměř povinná pro každého basketbalového fanouška. Nakladatelství Mladá Fronta v rámci ediční řady České trenérské akademie ČOV připravilo překlad biografie jednoho z nejlepších basketbalistů historie Kobeho Bryanta pod názvem MENTALITA MAMBY. Česká basketbalová federace k této příležitosti připravila pro členy spolu s nakladatelstvím speciální akci.

Mentalita Mamby je obšírným a hlubokým vhledem do mysli jednoho z nejuznávanějších sportovců všech dob, kterému se přezdívalo právě Black Mamba. Tuto přezdívku si dal sám. Ve skutečnosti šlo o jeho alter ego, které si vytvořil, aby se dostal přes těžké období ve své kariéře v letech 2003 a 2004, kdy se musel mimo jiné vyrovnávat s obviněním ze znásilnění. 

"Od člověka, který je na vrcholu a má všechno, jsem se dostal do stavu, kdy jsem netušil, kam můj život směřuje," řekl Bryant, který tak upravil své uvažování právě ve stylu extrémně jedovatého hada a to mu pomohlo maximálně se soustředit na hru.

"Valilo se na mě hrozně moc věcí, lidé na mě při zápase pokřikovali různé ohavnosti. Musel jsem se naučit maximálně soustředit a oddělit soukromý život a basketbal. A tak vznikla Mamba," popisoval v nedávném dokumentu. A nyní se o to podělí i v českém překladu světového knižního bestselleru.

Mentalita Mamby nám dá nahlédnout do mysli jednoho z nejinteligentnějších, nejpřemýšlivějších a nejkreativnějších hráčů basketbalu na světě. Poprvé Bryant odhaluje svůj proslulý detailně promyšlený přístup a celou dlouhou cestu, jak se mentálně a fyzicky připravit na úspěch a zejména herní mistrovství. Čtenáři se dozví, jak Bryant studoval soupeře, jak směroval svou vášeň pro hru, jak hrál, ačkoliv byl zraněný. Dočtou se také, jak v průběhu celé své kariéry do nejmenšího detailu rozebíral konkrétní herní situace i minisouboje s protihráči.

Bryantův podrobný rozbor je vždy doplněn strhujícími fotografiemi, jejichž autor Andrew D. Bernstein, dlouhodobý oficiální fotograf Los Angeles Lakers a NBA, byl uveden do Síně slávy. Bernstein pořídil první Bryantovu fotku hned na počátku jeho kariéry v NBA v roce 1996 a poslední v roce 2016. A mezitím tisíce dalších, které dokumentují dvacetiletý blízký vztah mezi sportovcem a fotografem.

Očekává se, že se kniha stane především pro basketbalovou veřejnost bestsellerem, proto ČBF nabízí případným zájemcům o její zakoupení následující možnosti:
  1. Standardní nabídka – podobně jako ostatní publikace ČTA ČOV, i tato kniha bude k dispozici na sekretariátu ČBF a je možné ji zde, po předchozí dohodě, zakoupit (platba na místě v hotovosti). Cena 350,- Kč.
V případě, že máte zájem o tuto variantu, tak vyčkejte na oznámení na webu https://komise.cbf.cz/, že kniha je k dispozici na sekretariátu ČBF.  
  1. Mimořádná nabídka – při odběru 10 a více kusů této publikace, Vám knihy budou zaslány přímo nakladatelstvím Mladá fronta na Vámi uvedenou adresu. Platba převodem na základě vystavení faktury, poštovné zdarma, zvýhodněná cena 266,- Kč / kus.
V případě, že máte zájem o tuto variantu, tak nejpozději do 31. července 2019 zašlete na e-mail tkapralek@cbf.cz následující informace:
  • Počet kupovaných knih (minimálně 10 ks)
  • Fakturační údaje
  • Doručovací adresa (v případě, že je rozdílná oproti adrese uvedené ve fakturačních údajích)


 
vloženo: 21.07.2019 17:24 / přečteno: 6848x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.