JEDNO MĚSTO, JEDEN TÝM

JEDNO MĚSTO, JEDEN TÝM

ČEZ Basketball Nymburk přichází s novou kampaní pro sezonu 2015/2016. Jejím heslem je slogan „Jedno město, jeden tým“, kterým chce klub podpořit sounáležitost mezi nymburskou basketbalovou rodinou na všech jejích úrovních.

Těmi úrovněmi jsou kromě dospělého áčka a ženského družstva také všechny týmy Basketbalové akademie, trenéři, děti, jejich rodiče, školy, Fan Club a další fanoušci, zástupci města, zkrátka každý, kdo se jakkoliv cítí být zapojen do basketbalového dění v Nymburce a okolí.


Role fotografa kampaně se opět ujal Ondřej Pýcha, který s klubem spolupracoval již na předešlých projektech. V letošní kampani účinkují Jiří Welsch a Petr Benda za zkušené hráče, střední generaci reprezentuje Vojtěch Hruban, cizineckou legii Američan Julian Vaughn a mladé naděje Matěj Svoboda společně s kluky z Basketbalové akademie.


Při této příležitosti klub také vydává unikátní plakát, na kterém jsou zachyceni zástupci všech zmíněných úrovní nymburského basketbalu. Plakáty si budete moci poprvé zakoupit na 18. října na domácím utkání ČEZ Basketball Nymburk v rámci VTB ligy proti Krasnojarsku. Jejich cena je 30 Kč. K dostání pak budou ve Fan Shopu na každém domácím utkání a dále v prodejně Exico v Nymburce. Objednat si je lze i na dobírku.


Plakát


vizual

 
vloženo: 15.10.2015 23:46 / přečteno: 8050x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.