SESTAVTE NEJLEPŠÍ NYMBURSKÝ TÝM

SESTAVTE NEJLEPŠÍ NYMBURSKÝ TÝM

Pro následující dny pro jsme pro naše fanoušky na Facebooku připravili anketu. Na oficiálním klubovém FB profilu mohou sestavit ideální tým nymburské novodobé historie, během které klub nasbíral již 15 medailí z NBL, z toho 13 zlatých.

Abychom hlasování usnadnili, provedli jsme na základě různých kritérii předvýběr (počet odehraných zápasů, pozice v týmu, atd.). Vybrané hráče jsme pak rozřadili do tří kategorií – rozehrávači, křídla a podkošoví. V jedné skupině jsou tedy hráči z pozic 1, ve druhé jsou posty 2 a 3, a ve třetí jsou společně pozice 4 a 5. Jsme si vědomi toho, že mnoha případech nastupovali hráči na vícero pozicích, ale pro přehlednost ankety jsme na to nebrali zřetel.


A jak můžete hlasovat?


Na facebookovém profilu Basketball Nymburk jsou umístěné tři fotogalerie. V každé z nich jsou obrázky hráčů, pro které můžete hlasovat. Hlas konkrétnímu hráči můžete dát kliknutím na „To se mi líbí“ (Like) pod jeho fotografií. Hlasovat/lajkovat můžete pro libovolný počet hráčů. Tedy klidně pro všechny nebo jen pro jednoho.


Soutěž začíná jejím zveřejněním na webu a Facebooku a končí ve čtvrtek 11. srpna v 12.00. Na jejím konci budeme znát základní pětku a druhou pětku. K deseti hráčům pak doplníme dva další podle počtu hlasů, abychom dali dohromady pomyslnou dvanáctičlennou soupisku, tedy historicky nejlepší tým.

 
vloženo: 05.08.2016 12:43 / přečteno: 10830x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.