DNES DOŠLO NA VÝLET

DNES DOŠLO NA VÝLET

I když počasí zpočátku příliš nepřálo, dokázali hráči splnit celý trenénikový plán a to včetně osmikilometrové vycházky do okolí.

Ani dnešní den nevybočil ze standardu. Šedivá deka mraků se líně povalovala kolem chaty a čas od času uronila kapku deště. Ani rtuti teploměru se nechtělo v tak nevlídném počasí vystrkovat hladinu nad deset stupňů. Ovšem bylo to lepší než několik hodin před tím, kdy uprostřed noci Vráťu Šístka vzbudilo bubnování deště na střechu.
Dopolední trénink začal zahříváním při fotbalu. Nutno uznat, že kvalita fotbalového týmu se od loňska výrazně zlepšila. Mezi hráči není žádný, kterého by kopaná nebavila. Tentokrát slavili vítězství Češi, v jejichž týmu se velice dařilo Michalu Křemenovi. Vtípky na sebe nedaly dlouho čekat. „Máš šikovnější nohy než ruce,“ zaznělo s úsměvem. Reakci Michala s jeho plány do budoucna se zatím nepodařilo získat. Po fotbálku pokračovala příprava poskoky a běhy na tenisovém kurtu v bezprostředním okolí chaty. Ještě před obědem zasáhlo počasí a hráči se přesunuli do budovy, kde se věnovali strečinku.
Po obědě a dvouhodinovém volnu (v 15:30) nastoupili hráči před chatou v turistické výbavě. Obloha se přebarvila na modrou. Také sluníčko bylo zvědavé na naše basketbalisty (a realizační tým) a řádně si na ně posvítilo. Nenašlo jen Pavla Slezáka, který je z důvodu poraněného kotníku oproštěn od velkého zatížení nohou. To ovšem neznamená, že by si dal „kopyta na stůl“ a sledoval upocená trika svých spoluhráčů. Ivan Šlehobr pro něj připravil individuální posilování horní části těla a díky spolupráci s maséry se jeho kotníku daří stále lépe.
Vraťme se k basketbalistům, které jsme opustili před chatou. Ty čekal za dvacetistupňového tepla pochod přes Petrovku, Moravskou boudu a Davidovku zpátky na Špindlerovku. Kdo tuto cestu zná, ví, že cesta po turistické značce od Davidovky k Petrovce překonává na kratším prostoru větší převýšení. Na dotaz, zda při dvouhodinové procházce potkali hráči také Krkonoše, odpověděl nejpovolanější člen, že s několika se potkali. Kdo zná skladbu potravinářského průmyslu v Trutnově, tuší…… Večerní program byl podobný jako v předcházejících dnech – večeře, bazén, rehabilitace, masáže, sauna. Vedení se pak ještě na chvíli potkalo s majitelem Špindlerovy boudy, aby mu v upomínku předalo dres s podpisy a při sklence dobrého vína zhodnotilo dosavadní pobyt našich basketbalistů na horské chatě.

Fotografie najdete zde

 

 
vloženo: 27.08.2008 00:00 / přečteno: 15517x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.