V PÁTEK A SOBOTU BYLO DOST ATLETIKY

V PÁTEK A SOBOTU BYLO DOST ATLETIKY

V obou dnech nebylo místo pro výlet do okolí. Většina cvičení byla zaměřena na dolní končetiny, na tempovou vytrvalost při výbězích do kopce.


Také v pátek a sobotu pokračovala práce na posílení organismu našich hráčů. V pátek dopoledne si naši hráči opět „prohlédli“ Špindlerův Mlýn. Nejdříve skrz okna posilovny v hotelu Harmony a potom v jeho těsném sousedství při výběhu kopců. Možná nejoblíbenější část přípravy byla po obědě. Desetiminutové rozehřátí při fotbale mají rádi všichni. Patřičně nažhavení přešli naši hráči do běžeckých cvičení, tempové vytrvalosti, když si desetkrát vyběhli 200 metrů do mírného kopce. Po zpevnění kotníků se hráči jen lehce proběhli, zamířili do chaty, kde chvíli posilovali záda a břicho a namáhavý den zakončili při strečinku. Tak jako každý den se ještě po sedmé hodině večerní sešli při řízené regeneraci.

Hlavní náplní sobotního dne byly dopoledne tempová cvičení. Opět se běhalo do kopce, přičemž úseky byly dlouhé 200 a 300 metrů. Odpoledne byl na programu bazén, ve kterém se neplavalo, ale běhalo se po dne. Běžecká cvičení vyhráli cizinci, ve štafetách byli lepší Češi. Běh po dně třeba se zakopáváním je sice fyzicky daleko náročnější, ale působí zároveň i regeneračně.

Zítra si už hráči lehce zatrénují jen dopoledne a po obědě pojedou domů.

 
vloženo: 30.08.2008 00:00 / přečteno: 14053x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.