ZPRÁVY ZE SLOVINSKA

ZPRÁVY ZE SLOVINSKA

Ve čtvrtek v osm večer vyrazil autobus s našimi basketbalisty na jih. Cílem se stal hotel Sava Rogaška ve Slovinsku. I když do tohoto hotelu jezdí klienti za rekreací a lázeňskými službami, skupina s nejvyšším výškovým průměrem je tu "pracovně". Kromě tréninků a tří kvalitních zápasů mohou hráči využít některých wellness služeb, až je po trénincích budou bolet svaly. 

Po náročném nočním přesunu dorazila naše výprava do hotelu Rogaška (www.rogaska.si). Během cesty probíhalo vše dle plánu a do místa našeho předsezónního campu dorazilo 12 hráčů, zraněného Sokolovského nahradil Uroš Benáček. "Realizační tým zatím žádné ztráty neutrpěl," s úsměvem hlásil z hotelu Rudolf Šimeček. 
V průběhu pátku se všichni vzpamatovávali z nočního cestování a od 17 hod. proběhl první a poměrně náročný  dvouhodinový trénink, kombinovaný z mimořádně důkladného rozcvičení, přidáno bylo něco z kondiční přípravy a končilo se basketbalovou přípravou. Po večeři všichni rádi zalehli na lůžka, aby dohnali spánkový dluh a byli čerství na dnešní dopolední předzápasový trénink. Večer čeká na naše basketbalisty asi nejtěžší soupeř předsezonní přípravy, dlouholetý účastník Euroligy, Adriatické ligy a mistr Slovinska - Olimpija Ljubljana. Tomuto klubu se podařilo sestavit na letošní sezonu mimořádně silný celek (link na soupisku), který nás prověří po všech stránkách.
"Nutno podotknout, že místo pro závěrečnou fázi přípravy jsme vybrali opravdu dobře. Máme zde naprosto optimální podmínky treninkové, stravovací i komplexní zázemí pro regeneraci. Personál hotelu nám vychází maximálně vstříc," pochvaloval si Šimeček.

Pár fotografií od Abého (Jiří Šmíd - fyzioterapeut) najdete zde  
 
vloženo: 26.09.2009 20:33 / přečteno: 15081x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.