PARDUBICE NEDOPADLY LÉPE

PARDUBICE NEDOPADLY LÉPE

Ani, dle tabulky, aktuálně nejlepší tým Mattoni NBL nedopadl v Nymburce lépe než jeho předchůdci. Už první čtvrtina dala vývoji zápasu jasné obrysy. 

Naši hráči se do svého soupeře pustili od úvodního rozskoku a perníkové srdce je stěží bilo na poplach. Po necelých sedmi minutách hosté prohrávali o dvanáct bodů (17:5) a těsně před koncem první čtvrtiny to bylo už 15 bodů. Na úvod druhé desetiminutovky jsme nebyli příliš důrazní pod košem a po sérii útočných doskoků se Pardubice dotáhly na šest bodů rozdílu. To se psal konec 14.minuty. Hosté dokonce prvních pět minut druhé čtvrtiny vyhráli 9:7. Pak ale naše drtička opět rozjela a hosté pokračovali ve ztrátách míče. Naopak my jsme si lehce chodili pod koš soupeře s dobře vypracovanými akcemi, zakončenými bodovými zásahy. Rozdíl ve skóre se dostal na dvacet bodů. 
Třetí čtvrtina byla naprosto vyrovnaná. Oběma týmům přibývaly body v podstatě pravidelně, a tak se rozdíl ve skóre pohyboval mezi 17 a 23 body. V poslední čtvrtině byly na naší straně vidět výborné akce, které vedly ke zvýraznění naší aktuální dominance. 
Pardubice ztrácely v mnoha statistických ukazatelích, přičemž nejtragičtější pro hosty byl počet ztracených míčů. Celkem se dopustili 24 ztrát oproti sedmi našim. Důležitý byl také bodový příspěvek lavičky. Na naší straně dali střídající hráči dokonce 59 bodů, což jsou dvě třetiny bodů. Pravdou je, že tato statistika je trochu zkreslena skutečností, že do základní pětky nenastupuje Wilson, dnes nejlepší střelec. 
   
 
vloženo: 01.11.2011 22:48 / přečteno: 11286x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.