FINÁLE SE BLÍŽÍ

FINÁLE SE BLÍŽÍ

Finálovým soupeřem nám bude po čtvrté v řadě tým Orlů z Prostějova. Na co se mohou diváci těšit v doprovodném programu?

Funny Danny

První finále začíná v sobotu 25.května už od 17:40 hodin a první tři stovky příchozích se mohou těšit na mražený welcome cucnašpejli Mrož. Druhým benefitem bude speciální edice triček k 10.titulu v řadě. Ale pozor, je jich k dispozici pouze 1000 ks a jiná už nikdy nebudou.

Naše Lion Ladies vás před zápasem na přání olepí obličejovými samolepkami a také si pro vás připravili speciální vystoupení se stuhami. Abyste se mohli lépe a hlučněji zapojit do fandění, budou vás na sedadlech očekávat tleskátka. Poločasová přestávka bude ve znamení divácké soutěže o dvě permanentky na sezonu 2013/2014 a také ocenění našich úspěšných juniorů do 19 let, kteří obhájili na Mistrovství ČR stříbrné medaile.

Pozor. Vstupné pro finálové zápasy bylo stanoveno jednotně na 50,- Kč, neplatí žádní slevy pro důchodce, studenty a děti. Vstup na permanentky a VIP karty platí jako obvykle.  

 

Nedělní zápas začíná od šesti večer, Česká televize bude utkání vysílat až ze záznamu. V průběhu zápasu se bude čepovat limonáda pro děti a Postřižinské pivo zdarma. Před zápasem se budou opět rozdávat obličejové samolepky a tleskátka. Děti dostanou také trumpetky. O poločasové přestávce proběhne divácká soutěž – ceny věnuje firma Kámen Donát a ocenění se dostane také kadetům do 17 let, kteří si o tomto víkendu vybojovali extraligu na příští sezonu.


Funny Danny věnuje kupóny na zmrzlinu zdarma výhercům přestávkových soutěží při finále o tomto víkendu. 

V neděli bude moci shlédnout přípravné utkání výběru ČR do 19 let, připravujícího se na MS 2013 v Praze a reprezentačního výběru Austrálie. Předzápas začíná v 15:00 hodin. Vstupenka na utkání juniorů platí i na zápas Mattoni NBL. 


Funny Danny

3.6. 2013 se můžete těšit na otevření první prodejny mražených jogurtových zmrzlin v ČR pod značkou Funny Danny, která se bude nacházet v nákupním centru Palladium v centru Prahy – patro Gurmán. Tato prodejna bude mít samoobslužný charakter a proto se na chvíli můžete proměnit ve zmrzlináře, který si sám namíchá neodolatelnou pochoutku podle vlastní fantazie. K dispozici budete mít různé druhy příchutí mražených jogurtových zmrzlin, celou řadu posypů, čerstvého ovoce a polev na dochucení. Přijďte zažít báječnou atmosféru s vlastnoručně vyrobenou zmrzlinou ve Funny Danny.

U nás je zmrzlinářem každý!
www.funnydanny.cz


 
vloženo: 21.05.2013 10:03 / aktualizováno: 23.05.2013 07:54 / přečteno: 11604x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.