STŘÍBRNÍ JUNIOŘI NAVŠTÍVILI PŘÍPRAVKU

STŘÍBRNÍ JUNIOŘI NAVŠTÍVILI PŘÍPRAVKU

Trenér Pavel Beneš se svými U19, které se stali vicemistry ČR ve své kategorii, navštívil nejmladší basketbalisty Nymburka - přípravku Petra Svobody. 

O setkání vypráví trenér Pavel Beneš: 
V úterý v 15:30 jsme začali návštěvy na trénincích našich nejmenších kategorií. Prvním týmem byla přípravka Petra "Háwy " Svobody, která trénuje v hale Bios. Čekalo na nás šestnáct malých basketbalistů ve věkovém rozmezí 6 - 8 let. Podle předem rozvrženého plánu se naši kluci zapojili do běžné rozcvičky, kterou vedly Háwovy asistentky Míša s Barčou. 
Po zahřátí se ujal strečinku náš kapitán Coubek a bylo vidět, že to s dětmi umí. Posléze jsme vytvořili pět čtyřčlenných družstev a zahájili jsme štafety s různým obsahem. Tento úsek tréninku nebyl soutěžní formou, ale chtěli jsme si prostě užít radosti z pohybu a krásu basketbalu spojenou s překonáváním drobných úkolů. Po šesti štafetách si kapitáni z U19 vzali svoje týmy do jednotlivých rohů tělocvičny a ukazovali jim svoje finty a fígle. Tato část tréninku trvala kolem 15 minut a byla velmi zajímavá. 
Po skončení fíglů přišla na řadu beseda s prohlížením poháru a medailí, aby si děti také odpočinuly. Malé kluky především zajímalo proti komu a kde kluci hráli nejdále, zda máme v týmu reprezentanty, kolikrát týdně trénujeme a v neposlední řadě jak to jde klukům ve škole a zda je škola baví. 
Jakmile kluci z U19 odpověděli na všechny dotazy zkusili jsme si zahrát pár minutek čtyři na čtyři na jeden koš. K vidění byly vidět krásné přihrávky, driblink i střelba. Byli jsme všichni překvapeni, kolik se toho mladíci za osm měsíců naučili. Po hře přišlo na řadu společné fotografování obou týmů. Společný trénink nadchl obě strany a na mladých basketbalistech z naší přípravky byla vidět obrovská radost a nadšení z naší návštěvy. Byl to krásný zážitek i pro nás a proto moc děkujeme, že jsme vás mohli navštívit.

Více fotografií najdete zde  
 
vloženo: 22.05.2013 07:54 / přečteno: 8347x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.