V NEDĚLI DO SVITAV ZA TURY

V NEDĚLI DO SVITAV ZA TURY

Nymburské basketbalisty čeká v neděli od 17:00 předposlední zápas MNBL a poslední na venkovní palubovce. Na zápas s českým multišampionem se těší ve Svitavách, kde sídlí tým Quanto Tuři, devátý tým soutěže.

Tolik dní bez zápasu strávili hráči Nymburka naposledy o vánoční pauze. Naposledy hráli minulou neděli v Prostějově. Pro tým uvyklý na tři zápasy týdně to byla příjemná změna. V pondělí a úterý měli hráči dokonce volno úplně, bez tréninku a dalších povinností.


„Doufám, že hráči si odpočali. Od středy už ale naplno trénujeme, abychom fyzicky i psychicky neodpadli. Přestávka byla dobrá pro odpočinek, ale stejně tak může být zrádná pro ztrátu formy. V tréninku se snažíme, abychom nevypadli z rytmu,“ uvedl nymburský trenér Kestutis Kemzura.


On a jeho tým nemohou mít ve Svitavách jiný cíl, než zvítězit. „Do zápasu jdeme s tím, že chceme potvrdit naší pozici v domácí soutěži. Každé utkání chceme vyhrát, v MNBL obzvlášť.“


Kouč tuší, že klíčem k úspěchu bude nastoupit s maximální koncentrací a po herní přestávce nic nepodcenit. Svitavy pojedou určitě naplno. To jednak proti Nymburku každý, ale domácí tým navíc čeká loučení se sezonou, které chce zvládnout co nejdůstojnějším způsobem. „Můžeme čekat maximálně namotivovaný tým, odhodlaný se proti nám předvést,“ řekl litevský trenér českého lídra.


Ten bude moci vybírat ze všech hráčů. Jedině kapitán Petr Benda měl v týdnu zdravotní trable. „Petr měl ve čtvrtek nějaké problémy s kotníkem. Uvidíme v sobotu. Jinak jsou všichni zdraví. Zatím ale ještě nevím, jestli pojedeme do Svitav všichni,“ naznačil kouč Kemzura, že někdo bude mít možná volno i v neděli.

 
vloženo: 05.04.2014 07:00 / přečteno: 9463x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.