ZÁKLADNÍ ČÁST KONČÍ S OSTRAVOU

ZÁKLADNÍ ČÁST KONČÍ S OSTRAVOU

Dnes čeká Nymburk poslední zápas základní části s Ostravou, která bude zároveň už v sobotu naším prvním soupeřem v letošním play off.

První vzájemné utkání v této sezoně má na zápise také ještě čerstvé datum. Na konci března vyhrál Nymburk v Ostravě o 16 bodů, když celý zápas kontroloval, ale v poslední čtvrtině musel zpozornět, aby nepřipustil dramatickou koncovku.


Zápas má před svým prvním rozskokem tři základní roviny. „Máme jasnou motivaci zakončit základní část bez porážky. Zápas je také dobrou příležitostí napravit dojem z našeho nedělního výkonu ve Svitavách. Zároveň nechceme v našem domácím prostředí zbytečně nabudit Ostravu před play off, když je to i náš soupeř pro čtvrtfinále,“ uvedl kouč domácích Kestutis Kemzura.


I proto nechce v zápase zbytečně experimentovat s eventuálními herními prvky na play off. „Není to příležitost si něco zkoušet. Bude to těžký zápas, ve kterém budeme hrát víc o naši hrdost, než že bychom ho mohli brát jako prostor k pokusům.“


„Ostrava hraje v útoku často na dva power forwardy. Využívají k zakončení nebezpečné Willmana a Aliče. U nás byl také hodně aktivní rozehrávač Ruach. Chtěl bych, abychom už konečně nastoupili do zápasu koncentrovaní a od začátku nastolili naše tempo hry,“ doplnil litevský trenér Nymburka.

 
vloženo: 08.04.2014 10:37 / přečteno: 9419x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.