POLABSKÉ DERBY S KOLÍNEM

POLABSKÉ DERBY S KOLÍNEM

Poprvé v této sezoně se Nymburk utká se svým polabským rivalem. Výjimečně ve čtvrtek přijede k zápasu Kooperativa NBL do Sportovního centra Geosan Kolín, 10. tým ligové tabulky, který je čerstvě oslaben o pivota Aleše Chána. Utkání začíná v 18.00.

215 cm vysoký centr přijal angažmá v rakouské lize a Kolín tak přišel před zápasem s Nymburkem o svého druhého nejlepšího střelce, který průměrně zapisoval 15,3 bodů a 6,9 doskoku na zápas. Naši fanoušci si ho dobře pamatují z celkem osmi mistrovských sezon, které v Nymburce odehrál.


Domácí tým musel v rozmezí tří dnů zkousnout domácí dvě porážky v mezinárodních soutěžích. V neděli od Petrohradu ve VTB lize a v úterý od Kazaně, která znamenala konec působení Nymburka v aktuálním ročníku Eurocupu.


„Budeme se teď více soustředit na zbývající dvě soutěže. Nic jiného nám ani nezbývá,“ řekl kouč Kestutis Kemzura po vyřazení z Eurocupu. Dá se však předpokládat, že proti Kolínu využije hráče s menší herní vytížeností, neboť v neděli už má tým v termínovce zapsán další zápas. Tentokrát v běloruském Minsku.


Jako každý zápas v domácí soutěži neočekávám nic jiného než vítězství. Od hráčů, kteří nastoupí, budu chtít maximální výkon, snahu o co nejlepší využití herního času,“ uvedl trenér, který dá pravděpodobně volno několika oporám.

 
vloženo: 11.02.2015 19:39 / přečteno: 8879x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.