VE STŘEDU DO JINDŘICHOVA HRADCE

VE STŘEDU DO JINDŘICHOVA HRADCE

Nymburské basketbalisty čeká po výhře v Prostějově druhé utkání nového ročníku KNBL. Že bude opět venku, není třeba připomínat. Český mistr hraje v základní části pouze na palubovkách soupeřů. Tentokrát zavítá na tu jindřichohradeckou.

Od postupu Jihočechů do NBL jsme se s nimi v domácí soutěži střetli devětkrát, plus jednou v poháru. Dohromady to znamená deset výher, z nichž některé byly lehčí, jiné vybojované. Do druhé kategorie se řadí poslední vystoupení Nymburka u Vajgaru, kterým byl druhý zápas posledního čtvrtfinále play off (71:89).


Tým bývalého nymburského kouče Karla Forejta vstoupil do NBL dobře. Po úvodní domácí prohře se Svitavami přišla výhra s Kolínem a v posledním dosud odehraném kole další triumf v Brně v prodloužení. Zatím je z toho průběžné čtvrté místo v tabulce. Není překvapení, že bodově táhne tým trojice Američanů, jimž sekundují mladý Jiří Šoula a zkušení Pavel Novák se Stanislavem Zuzákem.


„Přijedeme připravení na sto procent a uděláme maximum pro vítězství. Nemáme důvod něco měnit, chceme předvádět naši hru a ukázat naši formu z úvodu sezony. Víme, že domácí proti nám budou hrát nadoraz jako každý tým v KNBL, takže si nemůžeme dovolit je podcenit.“


„Podle vývoje zápasu můžeme dát více minut hráčům, které ve VTB lize tolik nevytěžujeme, ale do takové situace se nejdříve musíme dostat. Určitě zapojíme i Hördura Vilhjálmssona, i když s námi trénoval pouze jednou,“ uvedl před zápasem kouč Ronen Ginzburg, kterému se nová posila náramně hodí, když stále postrádá zkušené opory Jiřího Welsche a Petra Bendu.


Zápas začíná v 18.00.

 
vloženo: 20.10.2015 15:48 / přečteno: 7589x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.