V PÁTEK NA NOVOU HUŤ

V PÁTEK NA NOVOU HUŤ

Desátý zápas v této sezoně Kooperativa NBL čeká Nymburk v pátek na palubovce Ostravy. Nová Huť hnána vyprodanou halou pro nás bude kvalitním testem před pondělním zápasem se Saratovem.

Ostrava bojuje o play off a momentálně by to byla ona, která by se postavila Nymburku ve čtvrtfinále play off – patří jí osmé místo. V bouřlivém domácím prostředí již letos dokázala setnout nejednoho favorita. Za všechno mluví těsné výhry nad Děčínem nebo Pardubicemi.


„V první řadě jedeme do velmi specifického prostředí. V Ostravě je momentálně velký hlad po basketbalu. Chodí tam hodně diváků, což je vynikající. Prý se jich mnoho do haly ani nedostane. Čeká nás velmi zajímavé a bouřlivé prostředí,“ uvedl před zápasem nymburský asistent Luboš Růžička, který vyzdvihl i sílu ostravského týmů.


„Ostrava po Vánocích vhodně doplnila kádr. Disponuje velmi slušnou základní sestavou. My jsme si ale vědomi našich kvalit a budeme chtít od začátku diktovat tempo hry a kontrolovat zápas tak, abychom ho dovedli do vítězného konce. Respektujeme však sílu Ostravy v domácím prostředí, kde ztroskotal i Děčín nebo Pardubice. Nová Huť zároveň bojuje o play off, takže bude hodně motivovaná, ale zároveň nebude pod tlakem. Pozici favorita musíme potvrzovat my,“ dodal Luboš před dalším výjezdem v KNBL.


Zápas začíná v 17.30 a živě ho můžete sledovat na webu tvcom.cz. V pondělí pak čeká Nymburk již zmíněný zápas s Avtodorem Saratov, kterým si můžeme v případě vítězství definitivně zajistit postup do play off VTB ligy.

 
vloženo: 17.03.2016 20:35 / přečteno: 7743x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.