PROGRAM PRVNÍHO FINÁLE

PROGRAM PRVNÍHO FINÁLE

I tentokrát jsme pro vás na finálové zápasy ve Sportovním centru přichystali bohatý doprovodný program, který ozdobí řada hostů či soutěží pro diváky a poprvé také velkoplošná obrazovka. Co dalšího na vás čeká ve Sportovním centru, pokud ve středu v 18.30 navštívíte úvodní finále?

Záštitu nad finálovými zápasy Nymburka převzal hejtman středočeského kraje ing. Miloš Petera. Spolu s ním bude na prvním finále přítomen také starosta Nymburka ing. Tomáš Mach. Třetím hostem bude ve středu bývalá hvězda Nymburka z počátků naší zlaté éry Ashante Johnson, který vhodí úvodní slavnostní rozskok.


Českou státní hymnu přednese sólistka opery Národního divadla v Praze paní Sylva Čmugrová. Před zápasem vhodí hráči do hlediště podepsané míčky Molten. Dojde také k předání šeku pro nymburské Centrum pro všechny, na jehož konto putuje výtěžek z aukce hraných originálních dresů českých basketbalových, fotbalových a hokejových hvězd.


V přestávkách mezi čtvrtinami vystoupí cheerleaders ze skupiny Easy Dance 2000. V poločase je navíc doplní tříminutové vystoupení dětí a jejich street dance představení. Soutěže obstarají populární „křesla“ o voucher do Hotelu ostrov na kuželky a večeři v hodnotě 600 Kč. Dojde také k ocenění stříbrného družstva U15 z Mistrovství České republiky.


Během zápasu vhodí maskot do hlediště několik klubových trik. Po utkání dojde k vyhlášení MVP, cenu pro nejužitečnějšího hráče zápasu předá Ashante Johnson. Ještě před zápasem vám hostesky uvaří kávu Nespresso a dostanete od nich zmrzlinu Mrož. Po celé utkání se bude na stánku točit nymburské finálové pivo Bogan zdarma.

 
vloženo: 17.05.2016 16:36 / přečteno: 9364x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.