DRUHÉ FINÁLE PODLE PLÁNU

DRUHÉ FINÁLE PODLE PLÁNU

Ačkoliv to po úvodním finále v Nymburce nebylo jasné, druhý zápas série v Děčíně se odehraje podle plánu. I nymburští fanoušci se tak mohou těšit na zápas, který se stejně jako loni odehraje na zimním stadionu. Začíná v pátek v 18.00.

Tým BK Armex Děčín přijel ve středu do Nymburka pouze v osmi hráčích. Kromě zranění vyřadily několik jmen ze soupisky také příušnice. Tým šel tak ve čtvrtek ráno do nemocnice na krevní testy a klub později oznámil, že bude schopen odehrát i druhé finále, které s velkou slávou pořádá stejně jako loni na zimním stadionu.


„Bude to jiný zápas, než ten první. Očekávám, že Děčín se před vlastními fanoušky vybičuje k většímu odporu, než nám kladl v Nymburce. I když víme o jejich problémech, musíme hrát naplno už od začátku. Každopádně si chceme z Děčína odvézt druhý bod, abychom mohli v pondělí doma útočit na vítězství v celé sérii,“ řekl před pátečním výjezdem na sever kouč Nymburka Ronen Ginzburg.


Nymburk nebude v očekávané několikatisícové vřavě na zimním stadionu osamocen. Stejně jako minulý rok se do Děčína chystá plný autobus nymburského Fan Clubu i s dechovou sekcí. Hostující fanoušci tak budou opět hodně slyšet a poženou svůj tým dopředu.

 
vloženo: 19.05.2016 14:42 / aktualizováno: 19.05.2016 18:50 / přečteno: 8851x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.