NOVÁ SMLOUVA PRO MARTINA KŘÍŽE

NOVÁ SMLOUVA PRO MARTINA KŘÍŽE

Martin Kříž bude i nadále hráčem ČEZ Basketball Nymburk. Čerstvě třiadvacetiletý člen širšího kádru reprezentace, ve které nyní bojuje o nominaci na olympijskou kvalifikaci, podepsal v klubu novou smlouvu.

Nymburské křídlo má za sebou vydařenou sezonu. Martin Kříž opět zaznamenal velký výkonnostní růst, což mu přinášelo stále větší důvěru kouče Ronena Ginzburga. V závěru sezony již Martin přebíral především v obraně roli jednoho z tahounů. Zřejmě nejvydařenější zápas dosavadní kariéry odehrál v moskevském druhém čtvrtfinále VTB ligy proti pozdějšímu vítězi soutěže i Euroligy. Na CSKA zaznamenal za 30 minut double double (10 bodů, 10 doskoků).


„Martin se u nás zlepšuje každou sezonu. Trpělivě pracuje na svém basketbalovém růstu a buduje si pozici v týmu. Přes svůj mladý věk dosáhl výkonnostně na mezinárodní úroveň, proto jsme rádi, že přijal naši nabídku na novou smlouvu a bude pokračovat v naplňování svého potenciálu v Nymburce,“ uvedl generální manažer klubu Rudolf Šimeček.


Dvoumetrový forward přišel do Nymburka před sezonou 2009/2010 už v 18 letech. V následujících dvou sezonách vyhrál dva mistrovské tituly, než odešel hostovat do Kolína. Na další soutěžní ročník už byl ale zpět a letos získal již pátý titul v Kooperativa NBL.

 
vloženo: 20.06.2016 12:24 / přečteno: 11135x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.