CO BYSTE MĚLI VĚDĚT PŘED ČTVRTFINÁLE PLAY-OFF

CO BYSTE MĚLI VĚDĚT PŘED ČTVRTFINÁLE PLAY-OFF

Nymburk si poosmé v řadě zahraje play-off Mattoni NBL. Od sezony 2003/04 je to vždy z prvního místa a v takovém případě jsme dotáhli celou sezonu do mistrovského konce. Všichni věříme, že tomu nebude letos jinak.  


Systém čtvrtfinále:
Zápasy prvního kola play-off se hrají na tři vítězná utkání s tím, že se začíná na palubovce po základní části lépe postaveného týmu a pořadatelství se střídají po jednom zápase. Jen jednou to bylo jinak a to v sezoně 2006/07, kdy se hrálo na dvě vítězná utkání systémem 1-2 a začínalo se na palubovce hůře postaveného týmu. V tom roce prohrála v prvním kole čtvrtfinále všechna výše postavená družstva. 


Termíny našeho družstva:
22.dubna (Nymburk – 18:00 hod.)

25.dubna (Praha – 17:30 hod.)

29.dubna (Nymburk – 18:00 hod.)

2.května (Praha)

6.května (Nymburk)


Vstupné:
Každé dítě do výšky rovnající se pěti (podle počtu titulů) na sebe postaveným basketbalovým míčům, bude mít vstup volný. Zdarma může přijít také jeden z jeho rodičů.
Nabízíme také možnost zakoupit speciální permanentku pro play-off v ceně 199 Kč. Kromě zajištěných vstupenek na všechna utkání play-off bude majitel vstupenky zařazen (společně se stávajícími držiteli permanentek) do mimořádných soutěží o hodnotné ceny. Prodej těchto play-off permanentek byl zahájen 14.dubna a k zakoupení jsou v prodejně EXICO, Palackého ulice, Nymburk nebo při prvním čtvrtfinálovém zápase play-off v pokladně haly.


Soutěže:
Majitelé obou druhů permanentek si na pokladně vyzvednou oproti své kartě soutěžní kupon, který vyplní a vhodí do slosovací urny u Fan Shopu. To mohou udělat při každém utkání play-off a zvýší tak pravděpodobnost své výhry. Cenou pro jednoho šťastlivce bude čtyřkolka.
Pro děti je připravena soutěž o přestávce mezi první a druhou čtvrtinou. Cenu věnovala společnost Potraviny FALDO (sponzor zápasu)
Pro dospělé je pak připravena střelecká soutěž o přestávce mezi třetí a čtvrtou čtvrtinou. Cenu věnovala prodejna EXICO a jsou to hodinky CERTINA. I v dalších zápasech play-off se bude soutěžit o hodnotné ceny jako fotoaparát, multifunkční tiskárna, kamera, počítač či plazmová televize.


Zájezd na zápas do Prahy:
FanClub jako vždy pořádá zájezd na utkání 2.kola čtvrtfinále na Folimanku. Odjezd je v sobotu 25.4. v 16:00 hodin z náměstí. Cena jízdného a vstupného je 50,- Kč a předprodejní místo najdete jako vždy v prodejně EXICO v Nymburce.

 

Hodinky pro soutěž v 1.kole čtvrtfinále

 

 
vloženo: 18.04.2009 00:00 / přečteno: 13878x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.