KONEC MŮŽE BÝT UŽ V KVĚTNU

KONEC MŮŽE BÝT UŽ V KVĚTNU

Vedení nejvyšší soutěže uvažuje o změně termínů finálové série, pokud obě semifinálové série skončí 3-0 již tuto sobotu. V tom případě by se hrálo doma 22.května a 23.května případně 23. a 24.května - podle možností ČT. Druhá dvojice zápasů by se odehrála další víkend 29. a 30.května a případný další zápas 3.června doma. O konečné řešení se dozvíte na našich stránkách jak nejdříve to bude možné.

Zaznamenali jsme pro vás reakci trenéra Geofinu Zbyňka Cholevy:
Já nechci tak daleko předbíhat. Všechno se to zrealizuje, když porazíme zítra Děčín. Pokud tedy budeme zítra úspěšní, já s posunem na dřívější termín souhlasím a jsem rád. Na co bychom měli čekat!? Mezi posledním semifinálovým zápasem a prvním finálovým by to byl více než týden a to bychom museli shánět sparingpartnery pro nějaký přípravný zápas. Kdyby bylo na mě, začal bych už ve středu. 
Proč jste pro kratší sezonu?
Myslím si, že hráči už toho mají dost. 
A vy sám jste taky unavený?
Já toho mám plně zuby ze všech nejvíce (smích) 
Mezi prvním dvěma a druhými dvěma bude opět týden….
Přesně tak, já bych to taky zkrátil a sehrál bych to v rychlejším tempu. 
Myslíte, že to bude motivační prvek o pro hráče při zápase s Děčínem?
Je to určitá motivace, ale my předně nechceme znovu absolvovat cestu do Děčína. Pokud na to budeme mít síly, chceme to vyřídit co nejdříve. 
Soudím podle vašich slov, že nejste úplně přesvědčen o výhře doma……
Oba zápasy byly velice těsné a Děčín žádné utkání nevzdává. Pár hráčů Děčína je ve skvělé formě a proto je stále o co hrát. 

Co k tomu dodal Muli Katzurin:
Myslím, že je to dobrý nápad, mě se to líbí. Nedává přeci smysl, abychom čekali  14 dní jenom tak. To je opravdu velká pauza.  Loni jsme zažili něco podobného, ovšem s tím rozdílem, že jsme ukončili semifinálovou sérii v nejkratším možném čase a čekali jsme na soupeře. Čas jsme vyplňovali vším možným, protože nelze jen do úmoru trénovat a tak jsme chodili hrát tenis a podobně. To mi ale ve chvíli, když by oba týmy skončily semifinále 3:0 na zápasy, připadá jako absolutní nesmysl a proto nejen já, ale především hráči, takový posun, který pauzu co nejvíce zkrátí, maximálně uvítáme.



K tématu se vyjádřil také mediální mluvčí FanClubu Petr Šmíd: 
My jsme s Fanclubem na toto téma už probírali a nemáme nic proti tomu. Sezona je podobně jako pro hráče a realizační tým hodně dlouhá. Posun o týden nám nevadí. Navíc nová termínová listina by nám vyhovovala ještě více, protože bychom v Novém Jičíně hráli v pátek a sobotu a bylo by možné, aby vycestovalo více lidí. Přeci jen ve všední den si musí členové fanclubu brát dovolené a u někoho je to problematické a u někoho to nejde vůbec. Podobně by to bylo se studenty, kteří chodí do škol. 

 
vloženo: 14.05.2009 00:00 / přečteno: 12642x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.