OHLÉDNUTÍ ZA ČTVRTFINÁLE

OHLÉDNUTÍ ZA ČTVRTFINÁLE

Máme za sebou čtvrtfinálovou sérii proti Kolínu. Ve všech třech zápasech jsme měli utkání pod kontrolou a pouze v krátkých úsecích s nám hrál soupeř vyrovnanou partii. Ze všech čtvrtfinálových sérií jsme dokázali soupeře porazit největším rozdílem a to 96 bodů celkem, což je průměrně 32 bodů na utkání. Hned za námi byl Prostějov, který USK porážel v průměru o 27 bodů. Nový Jičín nadělil Opavě průměrně 17 bodů a Pardubice hrály nejvyrovnaněji, když zvítězili v průměru jen o 8 bodů.


Trenér Katzurin rozděloval minuty rovnoměrně na většinu hráčů. Menší počet minut odehráli jen Valc a Tsiaras. Když pomineme tyto dva hráče, vycházelo na ostatní v průměru 13 – 23 minut strávených na palubovce. Nejvíce času odehrál Pavel Pumprla 23:03, nejméně Pavel Slezák 12:49. Nejvíce bodů nastřílel Phil Ricci – 41 a po 33 bodech má na svém kontě Pumprla a Lee. Nejlepším hráčem na doskoku byl Radek Nečas s 19 doskočenými míči, druhým byl Petr Benda se 14 doskoky a po tuctu získali Pavel Pumprla a Phil Ricci. Nejuniversálnějším hráčem, tedy hráčem s nejvyšším koeficientem valorizace, se stal Mike Lenzly, který získal v součtu 51 bodů (v posledním zápase 35! – což bylo nejvíce ze všech zápasů čtvrtfinálových sérií). Se sedmačtyřiceti body pronásledoval Mika pivot Phil Ricci a se 44 body Pavel Pumprla.

 

V týmových statistikách jsme nad Kolínem vyhráli ve všech sledovaných ukazatelích. Největší problémy měl soupeř s počtem ztracených míčů. Na našich třiatřicet nakupil 73 ztrát, tedy více než dvojnásobek. Velký rozdíl byl také ve valorizaci. Nymburk nastřádal 376 bodů (125 na zápas), Kolín jen 113 (38 na zápas). Střelecké porovnání už není tak dramatické. Ve střelbě za dva body je to 58,3% pro Nymburk a 45,6% pro Kolín. Ve střelbě za tři body má Nymburk úspěšnost 32,6% a Kolín 27,1%. Na čáře trestných hodů jsme stáli častěji, celkem 74x a díky jedenašedesáti bodům to znamená 82,3%. Kolín si dopřál 50 trestných hodů, ze kterých proměnil jen 34, to je 68%. 


Obrázek


Obrázek

 
vloženo: 04.05.2010 02:07 / přečteno: 14181x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.