ADRIAN BEZ PASU

ADRIAN BEZ PASU

Tým bude kompletní až ve dvě v noci, pokud se nestane něco neočekávaného.  

I když už všichni naši basketbalisté v hale slavného Arisu Soluň pilně trénovali, poslední člen výpravy byl ještě na cestě. O kom je řeč? O naší zatím poslední posile Adrianu Abramsovi. Proč? Protože bez cestovního dokladu ho do letadla nepustí. A kde je teď jeho pas? To nikdo neví.

Celá výprava přiletěla v sobotu vpod večer z ruského Krasnojarsku a po náročném cestování sedl AJ do auta s Drewem Naymickem a asi dvě hodiny po příjezdu do svého bytu volal Ondrovi Šimečkovi, že má problém, že někde ztratil pas. Nejprve s Drewem prošacovali celé auto, potom prošel důkladnou kontrolou i autobus, ale pas nebyl k nalezení. Ani telefonáty na cizineckou policii na letišti nevedly k žádné stopě, a tak začínalo být jasné, že ten skutečný kolotoč teprve začíná.

Nejprve se Adrien snažil v neděli odpoledne kontaktovat americkou ambasádu, protože nikdo jiný, než občan USA nemůže v této záležitosti své velvyslanectví kontaktovat. Zpočátku telefon pouze vyzváněl a teprve důkladným průzkumem internetových stránek Ondra zjistil, že je nutné elektronicky dojednat schůzku. Ovšem první volný termín byl ve středu a to bylo kvůli zápasu v Soluni už pochopitelně pozdě. „Nakonec jsem byl úspěšný a našel jsem kontaktní telefon pro případ úmrtí nebo ohrožení života,“ pokračoval Ondřej Šimeček v líčení svého nedělního programu. Toto číslo už nebylo hluché  a byť se nejednalo o ohrožení života, nakonec se AJ dobral k návodu. Povedlo se sjednat schůzku během pondělí dopoledne a také přeplánovat cestu přes Mnichov s odletem v půl šesté.

Adrian nakonec dostal náhradní pas na deset dní a nic nebránilo tomu, aby nastoupil večer do letadla a přiletěl za svými spoluhráči do Soluně.  Ovšem spoj, který měl přiletět na otočku z Mnichova, byl kvůli mlze značně opožděn a tím pádem padla cesta do Soluně přes bavorskou metropoli. Operativně se našla jiná cesta a to přes Curych s příletem do Soluně ve 2 v noci. 


Aktuálně z rána. Dobrá věc se podařila a Adrian dorazil do hotelu unavený, ale v pořádku. 


 
vloženo: 15.11.2011 00:53 / aktualizováno: 15.11.2011 07:47 / přečteno: 9759x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.