OHLASY NA SLOVINSKÝ TAJFUN

OHLASY NA SLOVINSKÝ TAJFUN

Máme pro vás pozápasové ohlasy na středeční úvodní zápas FIBA Europe Cupu. Přečtěte si, co na slovinské vítězství nad Tajfunem říkají hráči Nymburka.

Hördur Vilhjálmsson

Těžký zápas, důležitá výhra. Navíc po dlouhé a náročné cestě autobusem. I přes několik zraněných hráčů se nám to povedlo, takže velké vítězství. K té mé trojce z poslední čtvrtiny… Minul jsem v zápase všechny moje střely, takže jsem rád, že tam spadla aspoň ta poslední v rozhodujících chvílích zápasu. Věřil jsem si, že aspoň jedna střela se povede a jsem rád, že to vyšlo takhle, kdy to nejvíc pomohlo týmu.


Julian Vaughn

Bojovali jsme tu nejen se soupeřem, ale i s nepřízní osudu. Opět se nám zranil další hráč… Ostatní se tak opět museli zvednout a bojovat o to víc. Proto i tohle vítězství bylo víc ubojované, než že bychom předváděli kdoví jak kvalitní basketbal. To, co tu ale předvedli naši fanoušci, kteří museli tam a zpátky za jeden den urazit takovou cestu, bylo úžasné. Vyhráli jsme díky nim. Změnilo to zápas, dodali nám hodně energie. Za to jim děkujeme.


Howard Sant-Roos

Jsem šťastný, že jsme přes všechny nepříznivé okolnosti dokázali vyhrát. Chasson Randle odváděl v rozhodujících chvílích velký výkon a nebál se zodpovědnosti. Já jsem bohužel ztratil hodně míčů, ale naštěstí jsme i tak vyhráli.


Maxime De Zeeuw

Po tomhle vítězství můžeme být opravdu spokojení. Nehráli jsme náš nejlepší zápas. Dali jsme soupeři hodně útočných doskoků, měli jsme hodně ztrát. Mohli jsme si zajistit rozhodující náskok už před poločasem, ale neudělali jsme to. Zůstali jsme však v klidu a věděli jsme, že pořád můžeme vyhrát. To bylo důležité, aby se to opravdu povedlo. Takže důležitá výhra venku.


Martin Peterka

Překvapilo mě, kolik jsem zase dostal minut. Jsem rád, že jsem mohl přispět k super výhře, protože to byl těžký zápas. Jet na první utkání Fiba Cupu bez tolika zraněných hráčů, to nebylo nic lehkého. Celý zápas jsme ale dobře bránili, dostali jsme jenom 56 bodů, a na konci to utrhli trojkami. Vítězství o 14 bodů je nakonec docela zkreslující, protože to bylo celou dobu vyrovnané.


Martin Kříž

Nepadlo moc bodů a výsledek nakonec moc neodpovídá průběhu zápasu, ale trefili jsme na konci pár trojek. Jsme rádi za každé vítězství, protože ve skupině hrajeme jenom šest zápasů, takže každá výhra se počítá. O to cennější je, že je z venku se soupeřem, který bude podle mě jeden z nejsilnějších ze skupiny.
 
vloženo: 29.10.2015 18:47 / přečteno: 7535x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.