NENO: HOWARD MĚL JEDINOU FUNKCI

NENO: HOWARD MĚL JEDINOU FUNKCI

Neno Ginzburg považoval zápas za zatím nejhorší, trenér soupeře viděl zlepšení hry svého týmu. Julian Vaughn vysvětlil, proč nebyl na střídačce smutný a Martin Kříž chválil Howieho.   

Ronen Ginzburg – trenér Nymburka

Myslím, že to byl dosud náš nejhorší zápas. Nechci ale hráče obviňovat. Hrajeme stále bez tří zraněných guardů, to je potřeba si uvědomit. Také jsme hráli druhý zápas ve čtyřech dnech a třetí v osmi dnech, takže se nám nashromáždila únava. Hráli jsme špatně, ale vyhráli, to o něčem svědčí. Máme charakter. Jsem rád za výsledky, jaké máme, a jsem rád za naše hráče, kteří hrají s velkým úsilím.

Howard měl dneska jedinou funkci a to v útoku. V takových zápasech je důležité najít někoho, kdo vám to tam nahází. Howie byl na vlně, ostatní se na něj sice dost často jenom koukali, ale když mu to vycházelo, nechtěli jsme mu bránit.

 
Carlos Frade – trenér Rigy

Měli jsme spoustu dobrých momentů, ale v kritických chvílích jsme nezahráli dobře. Udělali jsme klíčové chyby, které nás stály zápas. Nakonec ale musím říct, že se stále zlepšujeme. Měli jsme solidní minuty, ale musíme pokračovat v práci. Dnes to stále nebylo dost dobré na vítězství.

 
Julian Vaughn – hráč Nymburka

Velmi důležitá pátá výhra ve VTB lize. Dosáhli jsme jí, i když máme hodně zraněných. O to víc stoupl opět výkon některých ostatních hráčů. Je skvělé, že se dokážeme takto zastoupit. Musíme v tom pokračovat dál a bojovat jako do teď. Byl to těsný zápas nahoru dolů. Pořád jsme museli dotahovat, ale soupeř nám nikdy neutekl o tolik bodů, abychom na něj neměli dohled. Riga hrála dobře, my jsme toho naopak hodně pokazili, ale nakonec máme velké týmové vítězství. Je ale stále na čem pracovat a učit se z toho, když se nám nedaří. Já jsem se v závěru vyfauloval, ale naštěstí jsem z lavičky sledoval, jak si jdou kluci za vítězstvím, takže jsem nemusel být smutný.

 

Martin Kříž – hráč Nymburka

Velice cenné je, že jsme uhájili nedobytnost domácí haly a další týmy mohou vidět, že do Nymburka se nejezdí vyhrávat.

Asi to bylo dnes nejtěžší utkání. Chyběli nám hráči z perimetru – Vojta (Hruban), Majkl (Dixon), Jura (Welsch). Ještěže Howie předvedl svůj excelentní výkon, dal pár těžkých střel.

Po slibném začátku si do vedení dostal soupeř, ve třetí čtvrtině nám to ujelo trochu více, ale nakonec se rozdíl stáhl a můžeme být rádi, že jsme vyhráli.

Mohl nám dnes prohrát zápas útok?

Mohl, i když většinou zápasy prohrává obrana. Je pravdou, že jsme nedali několik otevřených střel. Ale v koncovce, kdy jsme potřebovali nějaké koše dát, se nakonec Howie trefil.

   
 
vloženo: 01.11.2015 10:05 / přečteno: 7910x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.