SLEDUJTE ŽIVĚ LOS FIBA LIGY MISTRŮ

SLEDUJTE ŽIVĚ LOS FIBA LIGY MISTRŮ

V čtvrtek 21. července v 14.00 začne v Mnichově los inauguračního ročníku FIBA Champions League. A v osudí nebude chybět ani jediný český zástupce v soutěži ČEZ Basketball Nymburk. Los budete moci sledovat živě na oficiálním klubovém Facebooku.

Úterní los rozdělí týmy do čtyř osmičlenných skupin. Účast v základní skupině má jistou 24 týmů, mezi nimiž se nachází i Nymburk. O zbylou osmičku se utká dalších 24 celků ve dvoukolové kvalifikaci. První čtyři týmy z každé základní postoupí do play off. Družstva na pátém a šestém místě budou pokračovat ve FIBA Europe Cupu. Poslední dva celky z každé skupiny skončí.


Do Ligy mistrů tak zasáhne 48 týmů z 31 evropských lig, včetně 17 národních šampionů. První kolo kvalifikace začíná 27. září. Základní část vypukne 20. října. Finále je naplánované na 30. dubna 2017.


„Jsme zvědaví, jaké soupeře nám los v Mnichově přidělí. Myslíme především na naše fanoušky, proto si přejeme co nejatraktivnější protivníky. V osudí je celá řada velmi kvalitních soupeřů, zároveň však doufáme, že k nám bude los přívětivý i z hlediska cestování. Jsme napjatí, jak do dopadne. Na účast v Champions League se hodně těšíme,“ řekl před losováním Ondřej Šimeček z vedení klubu.

 
vloženo: 21.07.2016 07:00 / přečteno: 10483x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.