GINZBURG: MUSÍME ZÍSKAT SEBEVĚDOMÍ

GINZBURG: MUSÍME ZÍSKAT SEBEVĚDOMÍ

Po včerejším zápase hráčům moc do řeči nebylo. Všichni jako příčinu porážky viděli spoustu neproměněných střeleckých pokusů, ale také chyby v obraně. Konečně, kdo byl v hale, musí jen souhlasit.

Ronen Ginzbug 

Řada našich hráčů nastoupila v této soutěži poprvé a nezačali jsme dobře. Pak jsme se do utkání vrátili, ale nedali jsme spoustu otevřených střel. Přál bych si, abychom měli tolik otevřených pozic v každém zápase. Třicet procent za dva body bylo ale velmi špatné procento, což zřejmě souviselo se sebevědomím. Byl to ale náš první zápas, musíme se z něj poučit. Soupeř nás ve druhé půli porazil zevnitř. Hráli jsme proti dobrému týmu, s řadou zkušených hráčů, a mít střelbu dvojek a trojek kolem 50 procent, dopadli bychom lépe. Vím, že budeme lepší, až hráči v těchto evropských zápasech získají větší sebevědomí.

 
Petr Benda

Úroveň Ligy mistrů je jiná než úroveň české ligy a dneska jsme to poznali na vlastní kůži. Hraje se agresivněji, prostoru na uvolnění a na střelu moc není. Dneska jsme navíc neproměňovali ani vyložené šance. Po kontaktu jsme nebyli schopni dát ani zpod koše a to nás připravilo o naše vítězství. V přípravě jsme se zaměřili na jejich střelce z dálky, protože v zápasech kvalifikace vystřelili snad třicet pět trojek za utkání. V určitý moment jsme více přebírali, ale byli jsme pozdě u jejich pivotů a ti to trestali. Nebyli jsme schopni je pokrýt v dolním postavení.

 

Jaromír Bohačík

Dneska jsme dostali spoustu bodů a nemohli jsme se opřít o obranu. Měli jsem i hodně otevřených střel, které bychom doma měli dávat. Teď se podíváme na video a budeme pracovat na chybách.

 
Boris Barač

To je jednoduché v dnešním zápase. Když nedáme tolik otevřených střel, neproměníme lay-upy… A neproměněné šestky? To je stejně jako dvojtakty, otevřené trojky, to je o plném soustředění. Aktuálně musíme zápas rychle vymazat z hlavy. Vždyť máme před sebou ještě spoustu zápasů.

 
Vojtěch Hruban

Pokud v zápase dostaneme 80 bodů není snadné vyhrát na to, s jakým týmem jsme hráli. Střelba byla prostě příšerná a není nic platné, že jsme vyhráli třeba na doskoku nebo v počtu ztrát. Když se na výsledek podívám z druhé strany, tak na to jakou jsme hráli tužku, rozdíl nebyl tak velký. Pokud budeme ve Francii hrát jen trochu dobře, měli bychom  si vzít výhru zpátky. Dnes to bylo trápení a nebyl nikdo, kdo by se dokázal trefit a strhnout celý tým. Nedívejme se na to tragicky, ve skupině s osmi účastníky

Proč jsme třeba nevyráželi více do rychlých protiútoků?

Soupeř nechodil nijak moc na útočný doskok a hráči se vraceli do obrany. Většinou na útočné polovině nechali jen pivota. Pořád jsme naráželi na 3-4 hráče a z toho se moc bodů dát nedá. 
 
vloženo: 11.10.2017 15:42 / aktualizováno: 12.10.2017 10:42 / přečteno: 7818x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.