LUCKY SHOT PRO PETRA

LUCKY SHOT PRO PETRA

Naši hráči stejně jako před jinými zápasy ligy i Eurocupu dopoledně potrénovali především střelbu. Tradiční lucky shot z půlky vyhrál Petr Benda ve "druhém kole". Při první sérii byl druhým úspěšným střelcem Phil Ricci, v dalším kole už uspěl jen Petr. Kromě tradiční dvacetieurovky získal ještě bankovku v hodnotě 10 dinárů. Petr se s Riccim kolegiálně rozdělil,  

sám si nechal za první místo dvacku, svému parťákovi pod košem dal místní měnu. "Fajn, alespoň mám nějakou památku," smál se Phil. Nevíme, zda tušil, že při převodu na českou měnu by mu 10 dinárů nestačilo ani na větší rohlík (100 dinárů = 26,053 Kč). Nicméně i taková drobnost ukazuje, že nálada v týmu je dobrá a doufejme, že se nerozplyne ani po večerním zápase, který můžete sledovat na programu ČT4 od 20:00 hodin.

Nového majitele drobného obnosu za lucky shot jsme oslovili několika otázkami:
Co očekáváš od dnešního zápasu?

Určitě to nebude lehký zápas, ale od minulého zápasu, kdy prohráli s Turky víme, že lze vyhrát i tady a proti tomuto týmu. Pokud zopakujeme výkon v obraně jako v Pardubicích, tak máme šanci na úspěch.

V obou týmech jsou pamětníci, kteří vzpomínají na dvaadvacetibodové vítězství Nymburka. Může to jeden nebo druhý tým nějak ovlivnit?

Nemyslím, že by to mělo mít vliv na některý z týmů. Před dvěma roky proti sobě stáli úplně jiné týmy, Crvena Zvezda byla ve finančních problémech a to možná ovlivnilo i jejich výkon.

Dnes si ti dařilo při lucky shotu. Jak tobě a tvým spoluhráčům vyhovují koše?

Nejsou tvrdé, aby se míče odrážely daleko od něj. Myslím, že mohu říct, že nám vyhovují. Pokud by se nám nedařila střelba, asi to ne mě svádět nemůžeme (smích).

Jakou taktiku připravil trenér na dnešní večer?

My se musíme odrazit od obrany, takže nejvíce nám vtlouká do hlavy, abychom bránili v každý moment zápasu na sto procent. Nesmíme začít stejně jako na Gran Canarii, to bude hodně důležité. Pokud se udržíme se soupeřem ve vyrovnaném zápase po celou dobu, dostane šance na úspěch daleko jasnější obrysy. Taky nesmíme podlehnout domácímu prostředí, tedy pokud přijdou nějací diváci.

Pokud vím z interních zdrojů, diváci přijdou v hojném počtu, protože toto utkání berou jako zápas sezony pro Crvenou Zvezdu. Je velký počet diváků schopný ovlivnit průběh zápasu?

Tady jsou hodně hluční diváci, ale přímo v zápase na to nikdo nemyslí. Ovšem pokud je přerušená hra nebo se hází trestné hody, nelze se od okolí zcela oprostit.  

Hovořil jsi o výborné obraně, která musí odolat mladým nohám soupeře. Jak to budou zvládat vaše nohy?

My ještě tak staré nohy nemáme, ony jsou zkušené (úsměv). Myslím, že jsme soupeře dokázali solidně ubránit i na domácí palubovce a problém to nebyl ani u jednoho z našich hráčů. Pokud zastavíme jejich klíčového rozehrávače Taylora, hodně zpomalíme jejich útok a obrana bude pro nás snazší.


Obrázek
Šťastný Petr s deseti dináry

Krátký pohled do haly Pionir ke stažení ve formátu wmv  zde

Pár obrázků z haly
Obrázek
Obrázek
 
     
 
vloženo: 02.03.2010 14:30 / aktualizováno: 02.03.2010 14:55 / přečteno: 12477x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.