ZÍTRA ZADARMO

ZÍTRA ZADARMO

Jen 48 hodin uplyne a už se znovu rozvibruje palubovka Sportovního centra v Nymburce. Tentokrát při utkání 5.kola Českého poháru proti Lvům od Vajgaru. Na zápas se můžete podívat zdarma.

Čtvrteční duel je posledním v pátém kole Českého poháru. Všechny ostatní zápasy se hrály ještě v minulém roce. Nejvíce práce s postupem měli hráči Pardubic, kteří si poradili s Kolínem na jeho palubovce až po boji 75:71. Podobně náročný souboj absolvovala i Ostrava, která zvítězila nad mmcité Brno 73:67. Hrálo se v Brně a po solidních výsledcích Brna to bylo trochu překvapení. Dalším postupujícím je Opava, která doma přehrála Svitavy velkým rozdílem 85:58. O trochu složitější cestu měl Děčín, který v severočeském derby s Ústím rozhodl definitivně až v poslední čtvrtině 79:64. Asi nejsnadnější cestu,alespoň podle soupeře, mělo USK Praha, které jako jediné hrálo proti družstvu z první ligy a to Sokolu Hradec Králové. Královští Sokoli podlehli doma 57:92 a právě USK Praha by mělo být soupeřem našemu týmu v případě očekávaného postupu.


Obě dvě družstva Nymburk a Jindřichův Hradec měly v minulém kole za soupeře tým z první ligy. Jindřichův Hradec si poradil snadno s Olomoucí 107:61, naši hráči odehráli ještě jednoznačnější zápas se Sokolem Šlapanice 122:54. Tyto zápasy jsou již minulostí.


Na naše hráče čeká další zápas v tomto nabitém týdnu. „Nás, co známe režim zápasů v minulých letech, kdy jsme hráli ještě VTB ligu, takový program nepřekvapí. Tři zápasy během pěti dnů, ale bez cestování jsou zvládnutelné,“ řekl na dotaz ohledně termínové listiny Vojtěch Hruban. „Pochopitelně se budu snažit rozdělit minuty tak, aby více hráli ti, kteří do utkání proti Frankfurtu tolik nezasáhli. Pochopitelně prioritní je vítězství, v pohárových utkáních se nedá prohraný zápas opravovat,“ zdůraznil známý fakt trenér Ronen Ginzburg, který se na utkání proti Jindřichovu Hradci připravuje jako na jakékoliv jiné v české lize.  

 
vloženo: 04.01.2017 18:01 / přečteno: 8948x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.