PUMPRLA: MOHL BY TO BÝT DOBRÝ ZÁPAS

PUMPRLA: MOHL BY TO BÝT DOBRÝ ZÁPAS

Jaké postřehy měli tři aktéři sobotního semifinále - trenér Olomoucka, trenér Nymburka a náš kapitán?

Predrag Benáček

Nemyslím, že ten výsledek je velkým zklamáním. Nymburk byl favoritem a předvedl to, co všichni čekali. My jsme si sice přáli, abychom trochu víc zlobili a případně i vyhráli, ale první čtvrtina rozhodla, hlavně její druhá část, kdy Nymburk ujel na skoro dvacet bodů rozdílu, a s tím už se pak nedalo hrát.


Oren Amiel

Ve chvíli, kdy jsme si více méně zajistili vítězství, jsme dali šanci mladým hráčům a těm, kteří toho zase tolik nenahráli. Oba týmy hrály se sestavami, které pro ně nejsou zase tak běžné. Je to v tu chvíli o mentálních schopnostech. Bavili jsme se už během zápasu, že v té chvíli chceme hlavním hráčům dát více času na odpočinek. V obraně pro nás bylo klíčové pokrýt Palyzu. Myslím, že jsme na něm odvedli dobrou práci. Má skvělou sezonu, hodně se zlepšil. Ubránit ho, to byl klíč k dnešnímu zápasu.

 
Pavel Pumprla

Jaká panuje spokojenost s postupem a výkonem?

Cíl splněn. Po začátku, kdy nám chvíli trvalo, než jsme si uvědomili, že také budeme muset bránit, to nabralo správný směr. Měli jsme zápas pod kontrolou možná až na ten konec, kdy to bylo trochu divočejší, a museli se z lavičky vrátit někteří hráči. Ale i tak jsme sil pošetřili dost. Soupeř navíc hraje až po nás. Takže teď si dobře odpočinout na finále.

 

Ve finále bude Opava, co ty na to?

Blíž mám k Opavě a znám tam spoustu kluků. Ale to samé platí i o Děčínu, kde také znám spoustu kluků. Neměl jsem preferenci. Pro kulisu bude lepší Opava, protože fanoušci to mají do Nového Jičína blízko. Doufám, že jich přijede i dost od nás.

 

Navíc to bude souboj dvou účastníků Ligy mistrů…

Přesně tak. A repríza předloňského finále poháru a loňského ligového. Opava sice letos není tam, kde by chtěla být, ale v Lize mistrů posbírala zkušenosti a mohl by to být dobrý zápas. I Děčín hraje letos lépe než v minulé sezoně. I s nimi by to bylo zajímavé.

 

V zápase si měl pěknou smeč. Potěší taková akce?

Mě spíše těší ty hlášky, jako že to bylo jak Pampy zamlada. To mě zahřeje a člověk se cítí lépe. Já na tom přeci jen nejsem jako Saty (Tomáš Satoranský), který prohlašuje, že až mu bude 35 let, tak stejně zasmečuje pod nohou. To já ne, ale když něco takového vyjde a vystřihnu to, tak to potěší.

 
 
vloženo: 10.02.2019 07:30 / přečteno: 5673x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.