ŠKOLENÍ Z DEFENZÍVY

ŠKOLENÍ Z DEFENZÍVY

V utkání proti Krka Novo Mesto jsme prohráli především díky první čtvrtině, kdy si hosté svou obranou vytvořili náskok, ze kterého jsme se už nevzpamatovali. 


Soupeř potvrdil pověst defenzivního týmu a především v první čtvrtině nás k ničemu nepustil. Po patnácti minutách jsme prohrávali 15:36. I když v dosavadním průběhu Adriatické ligy soupeř nepatřil k výborným střelcům z dálky, v Nymburce ho dvě trojky Petrova v první čtvrtině hodně nabudily. Naši hráči se vzpamatovali až v posledních pěti minutách prvního poločasu. Téměř dvacetibodový náskok jsme snížili na dvanácti bodů, což bylo pro další vývoj utkání důležité. Také ve třetí čtvrtině stejně jako ve druhé jsme výborně bránili, ovšem ani soupeř v této činnosti nezaostával. Několik získaných míčů nás posunulo skoro na dostřel. Těsně před koncem třicáté minuty jsme ztráceli šest bodů. Hned po začátku čtvrté čtvrtiny jsme snížili na nejmenší náskok zápasu na 5 bodů (46:51), ale tajná zbraň trenéra Džikiče s číslem čtyři Ikonič trojkou a poté dvojkou navýšil opět na deset bodů a Booker s Drobnjakem až na čtrnáct bodů (46:60). A to už byla na naší psychiku příliš, naopak hosté ožili. Ještě tři minuty před koncem zápasu jsme snížili s vypětím všech sil na 55:64, ale pak nám trochu z neustálého dotahování došly fyzické síly a ruku v ruce s tím i psychické. Poslední tři minuty je potřeba z mysli hráčů co nejrychleji vymazat. 
Utkání jsme sice prohráli, ale to není nic proti tomu, že se po nezaviněném pádu nepříjemně zranil Petr Benda. Budou-li prognózy v pondělí potvrzeny, bude Petr mimo hru na delší dobu. 
  
Další informace a fotografie najdete v komentáři k utkání zde   
 
vloženo: 30.10.2010 20:19 / aktualizováno: 31.10.2010 06:53 / přečteno: 12166x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.