INFORMACE ZE ZÁHŘEBU

INFORMACE ZE ZÁHŘEBU

Kromě komplikované cesty ještě řádili v naší šatně zloději 

Naši hráči kvůli sněhu odletěli včera do Záhřebu se tříhodinovým zpožděním, které po většinu času strávili v letadle. Po dopoledním střeleckém tréninku někdo ukradl ze šatny našich hráčů troje body - Sokol, Křemen, Nissim. Sice všichni dostanou nové boty, ale bohužel Sokol a Křemen potřebují nízké, se kterými bude pravděpodobně potíž. Aby všech špatných zpráv nebyl konec, Pampiho zradila záda. Nicméně Abé (fyzioterapeut) učinil zázrak a Pavel nastoupit může.  

Doplněn komentář k utkání a ohlasy dvou našich hráčů. Vše najdete zde   
  
První čtvrtina byla vyrovnaná. Jednoznačným lídrem byl Pavel Pumprla, který při střelbě 5/5 z pole a 3/3 z čáry trestných hodů měl na svém kontě 13 bodů. Naši hráči zpočátku soupeře dotahovali, ale v 6.minutě se dostali do vedení o 5 bodů (16:21). Do konce čtvrtiny však domácí dotáhli. 
Obrázek
V dosavadním průběhu druhé čtvrtiny jsme zhoršili střelbu za dva body. Domácí sice také nestřílejí nijak dokonale, ale trefili se několikrát z perimetru, čímž si v 16.minutě vybudovali šestibodový náskok (37:31). Ten navýšili chvíli až na 9 bodů, ale po technické chybě Mašiće 6 vteřin před koncem, jsme dokázali čtyřmi body potrestat jeho provinění a stáhli jsme vedení domácích jen na 5 bodů. 
Obrázek
V průběhu prvního poločasu jsme si dokázali vybudovat mírný náskok, ale o ten jsme většinou přišli po zbytečných chybách. Přílišný respekt mají naši pivoti z 213 cm vysokého Kasuna, který se vrátil po zranění do sestavy. Díky tomu, že ho často zdvojujeme, dostává se do výhodné pozice další podkošový hráč Žorić.    

Kasun nastoupil s chutí i do druhého poločasu a uvedl se se smečí s faulem. Jen si ale ve 23.minutě sedl, hned jsme dali dva koše v řadě, potom přidal Pampi další koš a Simmons dokonce vyrovnal na 53:53. Ještě před koncem 23.minuty však Babić trojkou vrátil vedení domácím. Na šestibodový rozdíl zvýšil další trojkou Mulaomerović. Domácí mají na svém kontě už 8 trojek z dvaceti pokusů, my ani jednu ze čtyř pokusů. Ve 26.minutě si musel kvůli čtyřem faulům sednout Pavel Pumprla. Za svých dosavadních dvacet minut stihl dát 25 bodů (úspěšnost střelba za dva body 12/10). Ve 27.minutě se konečně za tři body trefil Afik Nissim a snížil vedení domácích na 63:60. Jenže domácí zase čtyřmi body utíkají a po naší ztrátě si bere trenér Ginzburg oddechový čas. Těsně před koncem třetí čtvrtiny se domácí dostali na rozdíl 11 bodů. Pavel Pumprla dokázal ještě dvěma šestkami vrátit náskok domácích pod deset bodů (71:62). Do konce hracího období se už nic nezměnilo.    
Obrázek  
Čtvrtá čtvrtina začala tím nejhorším způsobem. Trojku dal Mulaomerović a košem s faulem Žoriče (77:62). Střelecké trápení pokračuje i nadále. Domácí za dvě minuty dali 9 bodů, my na svůj úspěch ještě čekáme. První náš koš závěrečné čtvrtiny dal Sokol a měl hodnotu tří bodů, za dva body kontroval Rančić a další dva body zasmečoval Kasun (84:65). Ve 34.minutě dal Sokol druhou trojku a to už domácí trenér nevydržel a vyžádal si oddechový čas (84:70). V závěru poslední části hry se nám přeci jen podařilo nastřílet pár bodů, prosadil se především McKay, ale nestačilo to na víc než snížení vysokého rozdílu.  
Obrázek
 

 
vloženo: 18.12.2010 17:02 / aktualizováno: 19.12.2010 11:21 / přečteno: 14403x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.